Barion Pixel
  • -15%
Brewer Sarah dr. : Az emberi test Brewer Sarah dr. : Az emberi test

Dr. Sarah Brewer:

Az emberi test

Bevezetés az emberi anatómiába

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

Az emberi test című könyv nagyszerűen, világosan, közérthetően ábrázolja és írja le testünk szerkezetét és működését. Nemcsak a család könyvespolcán szolgálhat hiteles anatómiai ismeretekkel, hanem remek kézikönyv lehet orvostanhallgatók, gyakorló orvosok és emberi biológiával foglalkozók számára is.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Életünk során várhatóan kétmilliárdszor ver a szívünk, s agyunkban billiónyi válasz gerjed naponta. Fülünk több mint négyszázezer hangot, míg orrunk tízezernél is többféle szagot érzékel mindennap. Kezünk a természet leghatékonyabban működő eszköze, lábunk és karunk pedig különösen sokoldalú mozgásra alkalmas. Különleges képességünk, hogy gyakran mindenféle beavatkozás nélkül begyógyulnak sebeink, felvesszük a küzdelmet a betegségekkel, s törött csontjaink összeforrnak. Testünk minden egyes része ugyanúgy méltó a dicséretre, mint élő és gondolkodó egésze.

Könyvünk a sejtek szintjétől indulva feltárja, hogy a szövetek és a szervek miképp állnak össze testi rendszerekké, s ezek az együttműködő rendszerek hogyan építik fel a testet. Több mint háromszázötven anatómiai ábrán és képen szemlélhetjük meg rendkívül részletesen az emberi testet. Kivételes képek mutatják be a szívet, a májat és a tüdőt, közelről láthatjuk a csontokat és a koponyát, s a szemről és a többi érzékszervről készült keresztmetszeti ábrák is rendkívül pontosan ábrázolják e testrészeket. Mutatós képanyag jeleníti meg a gyomor és a belek működését, az izomrendszer összetettségét és az agy lenyűgöző belsejét.

GABO

Adatlap

Oldalszám
224
Kötés
Kötött
Kiadási év
2011
ISBN
9789636895099
Fordította
Dr. Pécsi Tibor
Új

Letöltés

tartalom4-5

Letöltés (0)

tartalom6-7

Letöltés (0)

tartalom8-9

Letöltés (0)

tartalom10-11

Letöltés (0)

emberi test58-9

Letöltés (0)

emberi test140-1

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: