Barion Pixel
  • -15%
Patricia Gucci: Gucci - Egy sikeres dinasztia története Patricia Gucci: Gucci - Egy sikeres dinasztia története

Patricia Gucci:

Gucci

Egy sikeres dinasztia története

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv Patricia Gucci szüleinek elhallgatott szerelmi történetét tárja elénk a szerző személyes emlékeire, szüleinek összegyűjtött szerelmes leveleire és az édesanyjával folytatott beszélgetésekre, valamint a korábban nem publikált archív fényképekre támaszkodva. Szüleinek viharos történetét édesapjához fűződő személyes viszonyának elbeszélésével szövi át.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Patricia Gucci titokban született: szerelemgyerek volt, akinek születése könnyen romba dönthette volna édesapja karrierjét. Aldo nem engedhetett meg magának egy nyilvános botrányt, azonban nem volt képes ellenállni Patricia édesanyja iránti hatalmas szerelmének. Szerelmét, Brunát akkor ismerte meg, amikor a fiatal lány munkát vállalt az első római Gucci-üzletben. Teherbe esése után Aldo Gucci, a problémákat elkerülendő, Londonba menekítette Brunát, hogy később újszülött gyermekével együtt diszkréten visszacsempéssze Rómába, az olasz hatóságok, a média és a Gucci család előtt teljes titokban.

Ez a könyv Patricia szüleinek elhallgatott szerelmi történetét tárja elénk a szerző személyes emlékeire, szüleinek összegyűjtött szerelmes leveleire és az édesanyjával folytatott beszélgetésekre, valamint a korábban nem publikált archív fényképekre támaszkodva. Szüleinek viharos történetét édesapjához fűződő személyes viszonyának elbeszélésével szövi át: attól kezdve, hogyan töltötte életének első évtizedét legnagyobb részt rejtőzködve, elszigetelten a világtól, majd hogyan vált  a Gucci szóvivőjévé és apjának, Aldónak legfiatalabb tanítványává. Az Olaszországon, Anglián és Amerikán átívelő történet  szerelemről és veszteségről, árulásról és hűségről szól, amely a Gucci családi vállalkozásként megélt hatvan évének legviharosabb időszakában játszódik.

GABO

Adatlap

Oldalszám
336 + 16 oldal melléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634064190
Fordította
Hajós Katalin
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: