Erotikus

Sasha Grey:

A Juliette társaság


Catherine, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat. Az új élmények nagyon erős új élvezeteket nyitnak meg Catherine előtt, ugyanakkor lerombolnak mindent, amit addig értéknek tartott.

A könyv szerzője, Sasha Grey a hollywoodi pornóipar egyik legsikeresebb sztárja volt.


E-könyvben megvehető itt: 

Bővebb leírás

3 490 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-al)

2 967 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Pikánsan intelligens, intelligensen pikáns.

 

Catherine, a film szakos hallgató, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat. Ezek az új élmények nagyon erős új élvezeteket nyitnak meg Catherine előtt, ugyanakkor lerombolnak mindent, amit addig értéknek tartott.

Sasha Grey első regényében egy zártkörű, titkos, erotikus társaságba vezeti be az olvasót, ahol bármi és minden megtörténhet.

 

„A Juliette társaság erotika másképpen… határozottan olyan mű, amelynek a kívánságlistán a helye.”

Cosmopolitan

 

 A könyv szerzője, Sasha Grey a hollywoodi pornóipar egyik legsikeresebb sztárja volt. Huszonegy éves korában elhagyta a felnőttfilm-ipart, majd a Törtetők (Entourage) sorozatban vállalt szerepet, és Stephen Soderberg Barátnő rendelésre (The Girlfriend Experience) című filmjében játszott. A Juliette Társaság az első regénye.

  • Kötés Kötött
  • Fordította Kopp Lukács
  • ISBN 9789636897215
  • Kiadási év 2013
  • Oldalszám 336

Jelenleg nincs hozzászólás

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek új hozzászólást

1 más termék ugyanabban a kategóriában:

Kategória

Írók

Kosár  

Nincs termék

Futárdíj 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Megrendelés

Hírlevél

Kövessen minket

Bankkártyás fizetés

Készítette: MediaEngine         Üzembentartó: Ymedia        Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók