Barion Pixel
  • -15%
Buglyó Gergely: Oni – A Néma város Buglyó Gergely: Oni – A Néma város

Buglyó Gergely:

Oni – A Néma város


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Áron és testvérei felvételt nyertek az Altare Tertium tagjai közé: vállalták a feladatot, hogy segítenek megóvni a Meratánok harmadik oltárát, amely utolsó kapocsként tartja össze a valóság szövedékét. Ehhez meg kell fékezniük az Arctalan Kóborlót, aki Anna lelkének mélyén lapul.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy végre ígéretes, olvasni érdemes, rendkívüli tehetséggel bíró új magyar ifjúsági szerző született.”

Böszörményi Gyula - az Álomfogó-regények szerzője

 

Áron és testvérei felvételt nyertek az Altare Tertium tagjai közé: vállalták a feladatot, hogy segítenek megóvni a Meratánok harmadik oltárát, amely utolsó kapocsként tartja össze a valóság szövedékét. Ehhez meg kell fékezniük az Arctalan Kóborlót, aki Anna lelkének mélyén lapul. De ha a Tertium tényleg nemes célért küzd, miért őriznek titkokat újdonsült tagjaik előtt? Miért nem fedik fel Annának a jóslatot, amelyből kiderülne, micsoda valójában a Kóborló?

Áronékat már nem éri meglepetésként, ha számító Virrasztókkal, eszelős Onikkal vagy más szörnyekkel kerülnek szembe, de csakhamar be kell látniuk: ha tényleg tudni akarják az igazat a Kóborlóról, akkor még a legendás Néma Város meglátogatásától sem riadhatnak vissza.

Az ötletekben és fordulatokban gazdag regény az Oni: Szürke vér-rel elindult fantasy-trilógia második kötete.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
362
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2014
ISBN
9789635398850
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: