Barion Pixel
  • -15%
K. L. Armstrong, M. A. Marr: Loki farkasai - Blackwelli Históriák 1. K. L. Armstrong, M. A. Marr: Loki farkasai - Blackwelli Históriák 1.

K. L. Armstrong, M. A. Marr:

Loki farkasai

Blackwelli Históriák 1.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A dél-dakotai Blackwell városának legtöbb lakója egyenes ági leszármazottja Thor vagy Loki istennek, így a tizenhárom éves Matt Thorsen és két osztálytársa, Fen és Laurie Brekke is. Mivel számára ez a családtörténet része, Matt úgy ismeri az északi mítoszokat és isteneket, mint a tenyerét – ez azonban nem jelenti azt, hogy hisz is ezekben. Tudomására jut, hogy közeleg a Ragnarök, és a végső harcban neki kell majd képviselnie az isteneket...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Az északi mítoszok megjósolták a Ragnaröknek nevezett világvégét, amit kizárólag az istenek akadályozhatnak meg. Amikor bekövetkezik az apokalipszis, nekik kell megküzdeniük a szörnyekkel: gigantikus farkasokkal és kígyókkal, amelyek mind el akarják pusztítani a világot.

Az istenek azonban már régóta nincsenek köztünk.
A dél-dakotai Blackwell városának legtöbb lakója egyenes ági leszármazottja Thor vagy Loki istennek, így a tizenhárom éves Matt Thorsen és két osztálytársa, Fen és Laurie Brekke is. Mivel számára ez a családtörténet része, Matt úgy ismeri az északi mítoszokat és isteneket, mint a tenyerét – ez azonban nem jelenti azt, hogy hisz is ezekben. Amikor tudomására jut, hogy közeleg a Ragnarök, és a végső harcban neki kell majd képviselnie az isteneket néhány gyerekkel, alig hisz a fülének. De a feladat akkor is rá vár, így Laurie és Fen segítségével megállíthatatlan csapatot hoz létre, hogy megelőzze a világvégét.

A Loki farkasai-val indul K. L. Armstrong és M. A. Marr Blackwelli Históriák című sorozata lélegzetelállító kalandokról, mitikus figurákról és fordulatos csatákról.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Blackwelli Históriák
Oldalszám
304
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2014
ISBN
9789635398430
Fordította
Bihari György
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: