Barion Pixel
  • -15%
Patrick Rothfuss: A bölcs ember félelme Patrick Rothfuss: A bölcs ember félelme

Patrick Rothfuss:

A bölcs ember félelme

A királygyilkos krónikája 2.

Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 7 642 Ft
Adóval együtt

A királygyilkos krónikája a kortárs epikus fantasy egyik legragyogóbb sorozata. A talpraesett és rendkívüli dalnok és varázslótanonc, Kvothe A bölcs ember félelmében tovább kutatja az igazságot a titokzatos Amyrral és a Chandriannal kapcsolatban, aki megölte a szüleit. Amikor egy elmérgesedett viszály miatt kénytelen elhagyni az Egyetemet, a távoli Vintasban udvari intrika hálójába kerül, lehetetlennek tűnő feladatot bíznak rá.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A sorozat első kötete, A szél neve itt érhető el!

„Három dolog van, amitől minden bölcs fél: a viharzó tenger, a holdtalan éjszaka és a szelíd ember dühe.”

A királygyilkos krónikája a kortárs epikus fantasy egyik legragyogóbb sorozata. A talpraesett és rendkívüli dalnok és varázslótanonc, Kvothe A bölcs ember félelmében tovább kutatja az igazságot a titokzatos Amyrral és a Chandriannal kapcsolatban, aki megölte a szüleit. Amikor egy elmérgesedett viszály miatt kénytelen elhagyni az Egyetemet, a távoli Vintasban udvari intrika hálójába kerül, és lehetetlennek tűnő feladatot bíznak rá.

A különös teremtményekben és furcsa tájakban bővelkedő úton kiállja a legendás ademi zsoldosok próbáját, visszaszerzi az Edema Ruh becsületét, és átlép Tündeországba. Ott találkozik Felurian tündével, akinek egyetlen férfi sem állhat ellen, és akit egy sem élt még túl… kivéve Kvothét.

Kvothe ebben az izgalmakkal és csodákkal teli kötetben megteszi az első lépéseket a hőssé válás útján, és megtanulja, micsoda terhet jelent, ha az ember még életében legendává válik.

GABO

Adatlap

Sorozatok
A királygyilkos krónikája
Oldalszám
1000
Kötés
keménytábla, védőborító
Kiadási év
2023
ISBN
9789635665136
Fordította
Bihari György
Új

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: