Barion Pixel
  • -15%
Dodie Smith: Enyém a vár Dodie Smith: Enyém a vár

Dodie Smith:

Enyém a vár


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A tizenhét éves Cassandra Mortmain naplóját tartja kezében az olvasó. Cassandra egy omladozó kastélyban él nem mindennapi családjával: apja különc író ˗ aki első könyvével nagy sikert aratott, ám azóta egy sort sem képes leírni ˗, a nővére büszke szépség, a mostohaanyja festőmodell és naturista természetimádó, a szolgálatukban álló, elképesztően jóképű Stephen pedig reménytelenül szerelmes Cassandrába.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A tizenhét éves Cassandra Mortmain naplóját tartja kezében az olvasó. Cassandra egy omladozó kastélyban él nem mindennapi családjával: apja különc író ˗ aki első könyvével nagy sikert aratott, ám azóta egy sort sem képes leírni ˗, a nővére büszke szépség, a mostohaanyja festőmodell és naturista természetimádó, a szolgálatukban álló, elképesztően jóképű Stephen pedig reménytelenül szerelmes Cassandrába. A két nővér titokban szebb és jobb életre áhítozik, de anyagi helyzetük miatt erre semmi esély nem látszik. Ekkor azonban váratlan vendégek érkeznek…

Dodie Smitht méltán nevezik a 20. század Jane Austenjének: rendkívül életszerűen és sok humorral mutatja be Anglia vidéki és londoni életét a múlt század harmincas éveiben.

A szórakoztató és megindító történetet az angol olvasók a 2002˗ben szervezett „A nagy könyv” szavazáson beválasztották a top 100 olvasmány közé.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
400
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2015
ISBN
9789635399260
Fordította
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: