Barion Pixel
  • -15%
Paige McKenzie: Sunshine - Megkísértés Paige McKenzie: Sunshine - Megkísértés

Paige McKenzie:

Sunshine

Megkísértés

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Nem sokkal azután, hogy Sunshine Griffith megünnepli a tizenhatodik születésnapját, édesanyjával, Kattel a napos Austinból a ködös, esős Washington állambeli Ridgemontba költöznek. Bár Sunshine örökbefogadott gyermek, mégis igazi bensőséges, anya-lánya kapcsolat van köztük Kattel. Az új otthon azonban olyan sötét és megfejthetetlen érzéseket vált ki Sunshine-ból, amelyekkel nem tud megbirkózni.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Nem sokkal azután, hogy Sunshine Griffith megünnepli a tizenhatodik születésnapját, édesanyjával, Kattel a napos Austinból a ködös, esős Washington állambeli Ridgemontba költöznek. Bár Sunshine örökbefogadott gyermek, mégis igazi bensőséges, anya-lánya kapcsolat van köztük Kattel. Az új otthon azonban olyan sötét és megfejthetetlen érzéseket vált ki Sunshine-ból, amelyekkel nem tud megbirkózni. És bár Kat látszólag nem vesz róla tudomást, Sunshine jól tudja, valami nem stimmel a házzal…

A Ridgemontban eltöltött első éjszakán Sunshine apró léptek neszezésére ébred, majd egy kísérteties gyermeki kacajt hall. Másnap mintha minden még félelmetesebb lenne. Kat meg van győződve arról, hogy csak a képzelete játszik a lánnyal. Hogy bebizonyítsa, Kat téved, Sunshine fotókat kezd el készíteni, abban a reményben, hogy dokumentálhatja a házban portyázó természetfelettit. Az új iskolában összebarátkozik Nolan Fosterrel, a kedves – bár kissé könyvmoly – osztálytársával, akit szintén érdekel a fotózás, és hasonlóképpen érdeklődik a szellemek világa iránt is. Nolan felajánlja Sunshine-nak, hogy segít felderíteni, mi folyik a házban.

De amit felfedeznek, jóval több, mint amire számítottak. Sunshine rádöbben, hogy a szellemek az anyját és őt is veszélybe sodorhatják, és az is világossá válik, hogy minden, amit a múltjáról eddig tudni vélt, óriási tévedés.

 

Az elragadó Paige McKenzie a The Haunting of Sunshine Girl című YouTube-sorozat sztárja végre könyv formájában is hallatja hangját.

Paige csak tizenhat éves volt, amikor összeállt Nick Hagen producerrel és színésznő édesanyjával, Mercedes Rose-zal, hogy létrehozzák a Sunshine-sorozatot a legnépszerűbb videomegosztón. A hátborzongató epizódok és a felejthetetlen főszereplő hamar több tízmilliós nézőközönséget eredményezett; McKenzie pedig bekerült a Seventeen magazin öt legmenőbb fiatalja közé.

Paige jelenleg Portlandben, Oregon államban él.

GABO

Adatlap

Oldalszám
280
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062073
Fordította
Benedek Leila
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Haunting of Sunshine Girl
Új

Letöltés

sunshine részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: