- -15%
Davide Terziotti - Vittorio D’Alberto: A gin...
Készen állsz-e egy utazásra, melyben felfedezed a gin hosszú történetét és sikersztoriját? Ez a könyv bemutatja e borókaillatú párlat összes titkát, a gyártási ...
Marjie Lambert:
Könyvünk bevezetésében a kenyérsütő gépekről és a sütés után felmerülő problémákról olvashatunk.
A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!
Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:
GLS Futár
Könyvünk bevezetésében a kenyérsütő gépekről és a sütés után felmerülő problémákról olvashatunk. Ha megszívleljük a javaslatokat, tökéletes kenyér a jutalmunk. Ezután több mint 100 recept között mazsolázgathatunk, a melaszos sűrű kenyértől a pehelykönnyű fehér kenyérig, az olasz olívástól a különféle magvas, gyümölcsös és zöldséges kenyerekig.
Készen állsz-e egy utazásra, melyben felfedezed a gin hosszú történetét és sikersztoriját? Ez a könyv bemutatja e borókaillatú párlat összes titkát, a gyártási ...
Ez a könyv 500 sistergő, ízletes barbecue étel receptjét tartalmazza, hasznos tippekkel a hozzávalók kiválasztásához. Bemutatja az alapvető grillezési technikákat, valamint ...
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, ...
A kizárólag édesszájú olvasóknak ajánlott kötet kizárólag csokoládéval készíthető édességek receptjeit tartalmazza, azt viszont számos ...
Hugh Johnson és Jancis Robinson, a világ legmegbecsültebb borszakíró párosa újra közös munkába fogtak, hogy megalkossanak egy igazi klasszikust, amely kielégíti minden borrajongó ...
Az 500 low-carb étel ínycsiklandozó, alacsony szénhidráttartalmú ételeket ad közre minden étrendhez és minden alkalomra, kezdve a reggeliktől, a csomagolt ételektől és a ...
A nagy sikerű szerző és séfekből álló szupercsapata új könyvvel áll elő: íme, a klasszikus Ottolenghi, ellenállhatatlan receptekkel a rugalmas, hétköznapi otthoni főzésekhez, amelyek ...
Fedezzük fel az ízek új mélységeit a zöldségek társításával az édes, zsíros, savas és csípős összetevőkhöz, és ismerjük meg a ...
A sütinyalóka-divat pillanatok alatt meghódította a világot, és úgy tűnik, tartósan itt is marad. Miért elégednénk meg a klasszikus, sütimorzsából gyúrt ...
Yotam Ottolenghi világszerte ünnepelt izraeli-brit séf, a modern gasztronómia ismert képviselője. Sikeres londoni delikáteszüzletei mellett 2011-ben nyitotta meg a Sohóban a ...
Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és ...
Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban!
Egy egészséges mandulalisztes gofri összedobásától a csokoládés, brazildiós brownie élvezetéig, a vigasztalást nyújtó mogyorós, salátás borsólevestől a sütőből egyből tálalható pestós ...
Ínycsiklandó receptek a Bridgerton világából! A sorozat rajongóinak nem hivatalos szakácskönyve.
Ha próbál több zöldséget enni, de a salátánál tovább nem jutott, a Zöldséges ételek – Minden napra! segítségével finom és egészséges zöldségeket ...
500 ínycsiklandó étvágygerjesztő falat elronthatatlan receptje.
A hozzávalók gondos felsorolása, az alaptechnológiák ismertetése, a praktikus ...