Barion Pixel
  • -50%
Michael Harvey: Brighton Michael Harvey: Brighton

Michael Harvey:

Brighton


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Kevin Pearce – a baseballsztár, a mintadiák, Brighton büszkesége – tizenöt éves volt, amikor a nagybátyja kocsijának hátsó ülésén elhagyta a várost. A haverjával, Bobby Scalesszel épp förtelmes erőszakot követtek el, amelyről azt gondolták, hogy minden okuk megvolt rá. Kevin nem akart kibújni a felelősség alól, mégis muszáj volt neki. Bobby majd ott marad, hogy elvigye a balhét...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolató itt!<< 

„Azért jöttél vissza, hogy eltemesd a múltadat… Az a helyzet, hogy ahhoz előbb meg kell ölnöd.”

 

Kevin Pearce – a baseballsztár, a mintadiák, Brighton büszkesége – tizenöt éves volt, amikor a nagybátyja kocsijának hátsó ülésén elhagyta a várost. A haverjával, Bobby Scalesszel épp förtelmes erőszakot követtek el, amelyről azt gondolták, hogy minden okuk megvolt rá. Kevin nem akart kibújni a felelősség alól, mégis muszáj volt neki. Bobby majd ott marad, hogy elvigye a balhét, Kevin jövője fényesebb lesz, mint valaha. Legalábbis így kellett volna működnie a dolognak. Csakhogy Brightonban a dolgok sohasem úgy működnek, ahogy kellene.

Huszonhét évvel később Kevin Pulitzer-díjas újságíró a Boston Globe-nál. Sohasem tért vissza szülővárosába, mert kerülte a családját, és különösen Bobby Scalest. Aztán megtudja, hogy régi barátja egy helybeli sorozatgyilkosság elsőszámú gyanúsítottja. Kevin egyszeriben hazafelé tart – hogy megvédje a barátját és kettejük titkát. Ahhoz, hogy erről a történetről végig tudósíthasson, és megvédelmezhesse a szeretteit, nem csupán egy ravasz, minden hájjal megkent gyilkossal kell szembenéznie, hanem a saját megvesztegetett lelkiismeretével is.

A Brighton, ez a lehengerlő thriller lebilincselő és elégikus stílusban tárja fel a megszegett ígéreteket, a ki nem egyenlített adósságokat és a régi csorbák kiköszörülését… kerül, amibe kerül.

GABO

Adatlap

Oldalszám
368
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634064046
Fordította
Komló Zoltán
Új

Letöltés

brighton részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: