Barion Pixel
  • -15%
Caroline Rowlands: Jurassic World - Ahol életre kelnek a dinoszauruszok Caroline Rowlands: Jurassic World - Ahol életre kelnek a dinoszauruszok

Caroline Rowlands:

Jurassic World

Ahol életre kelnek a dinoszauruszok

Eredeti ár: 3 500 Ft
Online ár: 2 975 Ft
Adóval együtt

A Jurassic World a kétmilliárd dollár bevételt hozó Jurassic Park sorozat következő része. Ez a kiadvány a  film hivatalos Augmented Reality könyve, egyben útikalauz a Jurassic Worldben szereplő élményparkhoz.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Jurassic World című könyv hivatalos Augmented Reality (kiterjesztett valóság) könyve. Letölthető mobil alkalmazás is kapcsolódik hozzá, amellyel életre kelthetjük a film dinóit és játszhatunk is velük.

A Jurassic World a kétmilliárd dollár bevételt hozó Jurassic Park sorozat következő része. Ez a kiadvány a  film hivatalos Augmented Reality könyve, egyben útikalauz a Jurassic Worldben szereplő élményparkhoz. Az akció-kalandfilm vezető producere Steven Spielberg, rendezője Colin Trevorow.  A Jurassic Word - Chris Patt-tel és Bryce Dallas Howarddal a főszerepben - a nézőt minden eddiginél közelebb viszi a génmódosított,  lenyűgöző és rettegést keltő dinoszauruszokhoz.

A könyv öt lélegzetelállító  Augmented Reality sorozatot tartalmaz, melyekben életnagyságú dinoszuruszok láthatók. Ez a kiadvány és a hozzá kapcsolódó ingyenes mobil alkalmazás minden Jurassic World és dinoszaurusz rajongó számára tökéletes ajándék.

GABO

Adatlap

Kötés
Kötött
Kiadási év
2015
ISBN
9789634060260
Fordította
Kövesdi Miklós Gábor
Új

16 további termék ebben a kategóriában: