Barion Pixel
  • -15%
Lynne Rowe: Bolondos sapkák - Kössünk, hordjunk elbűvölő és mulatságos sapkákat Lynne Rowe: Bolondos sapkák - Kössünk, hordjunk elbűvölő és mulatságos sapkákat

Lynne Rowe:

Bolondos sapkák

Kössünk, hordjunk elbűvölő és mulatságos sapkákat

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A könyv 32 egyedi kötött fejfedő mintáját adja közre. A csodálatos fotók, az alapvető eszközök és technikák áttekintése és az elkészítés minden egyes lépését bemutató egyértelmű mintaleírások ideális útmutató mindenki számára, függetlenül attól, milyen szinten tud kötni.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Mi lehet aranyosabb egy zebrasapkás kisgyereknél? Mondjuk, egy sütisapkás baba? Vagy egy kis kötött méhecs­kékkel díszített méhkas sapkát viselő felnőtt?

 

Ezeket a fantáziadús, helyes kis sapkákat ugyanolyan élvezet elkészíteni, mint hordani. A könyv 32 egyedi kötött fejfedő mintáját adja közre. A csodálatos fotók, az alapvető eszközök és technikák áttekintése és az elkészítés minden egyes lépését bemutató egyértelmű mintaleírások ideális útmutató mindenki számára, függetlenül attól, milyen szinten tud kötni.

 

Minden sapka többféle méretben, kisbaba, kisgyerek, gyerek és még kalandvágyó felnőtt számára is megtalálható, így senki nem marad bolondos sapka nélkül, a buksik melegen maradnak és vidámságot sugároznak.

GABO

Adatlap

Oldalszám
128
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636897697
Fordította
h. Kovács Mária
Új

11 további termék ebben a kategóriában: