- -15%
Lucy Jessop: A csodálatos avokádó - 40 finom...
Az avokádót nem véletlenül szeretik oly sokan. Lehet összetörni, turmixolni, aprítani, sütni vagy akár édesíteni – nincs olyan elkészítési mód, amivel ne tudnánk valami
Ella Woodward: Egyél jókat Ellával! A hét...
Az, hogy áttértem a növényi alapú étrendre, egyértelműen a legjobb dolog volt, amit valaha is tettem. Ez a fajta étkezés mára az életem részévé ...
Yotam Ottolenghi: Egyszerűen
Yotam Ottolenghi díjnyertes receptjei garantáltan ízekben gazdagok, finomak és ötletesek. Az Egyszerűen sem különbözik ebben, a több mint 130 teljesen új recept új szintre ...
Jane Pettigrew: Tea - Ínyencek kézikönyve
A könyv értékes útmutatót ad a különböző teák vásárlásához és tárolásához, miközben tanáccsal szolgál a tealevél forrázásához az ital ...
Paul Kirk: 500 grillétel - Egészséges és finom
Ez a könyv 500 sistergő, ízletes barbecue étel receptjét tartalmazza, hasznos tippekkel a hozzávalók kiválasztásához. Bemutatja az alapvető grillezési technikákat, valamint ...
Terry Durack: A legfinomabb ételek - Híres...
A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ minden tájáról, így e könyv ...
Yotam Ottolenghi - Helen Goh: Édes
Ebben a lenyűgöző süteményes és desszertkönyvben a népszerű séf, Yotam Ottolenghi, valamint régi kollégája és alkotótársa, Helen Goh az édeset ...
Tamsin Aston – Judith Fertig: Sütinyalókák - 60...
A sütinyalóka-divat pillanatok alatt meghódította a világot, és úgy tűnik, tartósan itt is marad. Miért elégednénk meg a klasszikus, sütimorzsából gyúrt ...
Deborah Gray: 500 kalóriaszegény étel -...
Az 500 kalóriaszegény étel azoknak szól, akik amellett, hogy ügyelnek a kalóriákra, ízletes és étvágygerjesztő, házias ételeket szeretnének készíteni. Ebben az 500 finom ...
Indiai konyha -
Az indiai konyha gazdag és fűszeres fogásait az egész világon ismerik és szeretik.
Rick Rodgers: Világkonyha
Szeretné otthon is elkészíteni az éttermekben vagy külföldön megkóstolt különleges és ínycsiklandó fogásokat? Ha valaha is eszébe jutott ...
Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és...
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, ...
Pákozdi Judit: Vegetáriánus ételek
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept, jó ízű ebédek, könnyű munka utáni étkezések, romantikus vacsorák.
Csípős és fűszeres ízek -
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept.
Davide Terziotti - Vittorio D’Alberto: A gin...
Készen állsz-e egy utazásra, melyben felfedezed a gin hosszú történetét és sikersztoriját? Ez a könyv bemutatja e borókaillatú párlat összes titkát, a gyártási ...
Marcus Polman: A tökéletes steak - 25...
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak ...