Barion Pixel
  • -15%
Bernard Minier: Testvériség Bernard Minier: Testvériség

Bernard Minier:

Testvériség


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Kísért a múlt… Egy telefonhívás és egy rejtélyes, a perverz sorozatgyilkos visszatérésére utaló e-mail hatására Martin Servaz belekezd élete legveszedelmesebb és egyúttal legszemélyesebb nyomozásába.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Kísért a múlt… Egy telefonhívás és egy rejtélyes, a perverz sorozatgyilkos visszatérésére utaló e-mail hatására Martin Servaz belekezd élete legveszedelmesebb és egyúttal legszemélyesebb nyomozásába.

Egy latintanárnőt meggyilkolnak, egy harci kutyákkal foglalkozó férfival pedig a saját állatai végeznek… Ezek az események felkavarják az aprócska délnyugat-franciaországi egyetemi városka és az ott tanuló válogatott diákok közösségének nyugalmát.

A téboly, a perverzitás sötét mélységeibe pillantva Servazban felszakadnak a múlt sebei, és lépésről lépésre hatalmába keríti a rettegés önmagáért és azokért, akiket a legjobban szeret.

 

A számos nyelvre lefordított A fagy sikere után a sötét és nyomasztó univerzumát mesteri kézzel irányító, a műfaj szabályait folyamatosan felforgató, újraértelmező Bernard Minier ismét egy lélegzetelállító történettel nyűgöz le minket.

 

Bernard Minier 1960-ban született Béziers-ben, és Délnyugat-Franciaországban nőtt fel. Nyolcéves korában döntötte el, hogy író lesz, majd huszonnégy évesen Párizsba költözött, és a rock, a könyvek, az utazás bűvöletében eltelt dühöngő ifjúság évei után, 1984-ben a francia vámhivatalnál helyezkedett el…

A szürke köztisztviselő álruháját magára öltve hosszú-hosszú éveken át kettős életet élt: idejét, energiáját a hivatalnoki munka és az írás között osztotta meg, mígnem A fagy című művével elnyerte a 2011-es Cognaci Könyvfesztivál legjobb francia nyelvű krimijének járó díját. Azóta kizárólag az írásnak szenteli magát.

A Testvériség a második regénye.

GABO

Adatlap

Oldalszám
572
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636897420
Fordította
Bíró Péter
Új

Letöltés

testvériség részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: