Barion Pixel
  • -15%
Franck Thilliez: E–szindróma Franck Thilliez: E–szindróma

Franck Thilliez:

E–szindróma


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Egy gyanútlan gyűjtő befűzi a vetítőjébe a frissen vásárolt filmet, és még mielőtt a hátborzongatóan rejtélyes képsorok végére érne, megvakul

Ez az esemény végleg tönkreteszi a lille-i bűnügyi rendőrség hadnagyának, Lucie Henebelle-nek és ikerlányainak amúgy is viszontagságosan induló nyaralását.

Előkerül öt, szörnyűségesen megcsonkított, kettéfűrészelt fejű holttest…

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Egy gyanútlan gyűjtő befűzi a vetítőjébe a frissen vásárolt filmet, és még mielőtt a hátborzongatóan rejtélyes képsorok végére érne, megvakul…

Ez az esemény végleg tönkreteszi a lille-i bűnügyi rendőrség hadnagyának, Lucie Henebelle-nek és ikerlányainak amúgy is viszontagságosan induló nyaralását.

Előkerül öt, szörnyűségesen megcsonkított, kettéfűrészelt fejű holttest…

A gyilkossági csoport ekkor visszahívja a skizofréniás rohamai miatt irodai munkára beosztott nyomozóját, Franck Sharko felügyelőt.

A két szál összefut, és a két alapvetően különböző, a nyomozói munkáról mégis nagyon hasonlóan gondolkodó rendőr útja keresztezi egymást… Sharko és Henebelle összefog.

A kairói nyomornegyedektől az ötvenes évek Kanadájának árvaházaiig ívelő nyomozás során feltáruló valóság ráébreszti őket arra, hogy a folyamatosan változó alakban megnyilvánuló Gonosz kivétel nélkül mindegyikünkben ott lakozik.

Azoknak, akik eddig nem hallottak az E-szindrómáról, sejtelmük sincs arról, hogy miféle rémületes dolgokra képesek…

 

Az eredetileg mérnöki végzettségű Franck Thilliez 1973-ban született. 2004-ben publikálta az első regényét, és azóta gyakorlatilag évente jelentkezik új kötettel. Ismert és sikeres szerző, a megújuló francia bűnügyi regényirodalom fiatal és termékeny képviselője, akinek a műveit a világ tizenöt országában olvassák. Forgatókönyvíróként is ismert, és két francia gyártású (A rögeszme, 2010 és Minden gyanú felett, 2012) film után az E-szindróma című regény megfilmesítésének jogát a Paramount Pictures szerezte meg.

GABO

Adatlap

Oldalszám
456
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636899325
Fordította
Bíró Péter
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Le Syndrome E
Új

Letöltés

e-szindroma részlet

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: