Barion Pixel
  • -15%
Patrick Lee: A futó Patrick Lee: A futó

Patrick Lee:

A futó


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Sam Dryden, a Különleges Erők visszavonult katonája csendesen éldegél a dél-kaliforniai tengerpart egyik kisvárosában, ahol éjszakánként futni jár. Egy alkalommal találkozik a tengerparti sétányon egy mezítlábas, halálra rémült kislánnyal, akit állig felfegyverzett férfiak üldöznek nyilvánvalóan gyilkos szándékkal. A gyerek annyit tud magáról, hogy Rachelnek hívják, tizenkét éves, két hónapon át őrizték egy titkos börtönben...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„Hajmeresztően pörgős, magas oktánszámú regény!”

Nelson DeMille

„Nincs megállás. Biztonsági öveket kérjük becsatolni, jó utazást!”

JESSE KELLERMAN

 

Sam Dryden, a Különleges Erők visszavonult katonája csendesen éldegél a dél-kaliforniai tengerpart egyik kisvárosában, ahol éjszakánként futni jár. Egy alkalommal találkozik a tengerparti sétányon egy mezítlábas, halálra rémült kislánnyal, akit állig felfegyverzett férfiak üldöznek nyilvánvalóan gyilkos szándékkal. A gyerek annyit tud magáról, hogy Rachelnek hívják, tizenkét éves, két hónapon át őrizték egy titkos börtönben, és van valamilyen képessége, amitől börtönőreinek és a nekik parancsoló legmagasabb állású közszereplőknek minden okuk megvan félni.

Dryden, aki karambolban veszítette el a feleségét és a kislányát, hajlandó segíteni Rachelnek abban, hogy megfejthesse és értelmezhesse a múltját, és megvédeni a gyereket azoktól, akik eget-földet megmozgatnak a felkutatására. Ebben a versenyfutásban csak a saját kivételes készségeire számíthat, amelyet zöldsapkásként és egy állami féllegális elit kommandónál leszolgált öt éve alatt szerzett. Ám fokozatosan rá kell jönnie, hogy üldözőik csak a kisebb veszélyt jelentik, mert Rachel múltjában van valami más is, ami sokkal gyilkosabb és félelmetesebb, mint azt a férfi elképzelhetné.

Patrick Lee, több sikerkönyv szerzője, Michiganben él.

Látogassa meg honlapján, a www.patrickleefiction.com oldalon vagy a Facebookon (https://www.facebook.com/PatrickLeeFiction)!

 

"Ritka az olyan sztori, ahol egyformán lebilincselő a cselekmény és a szereplőgárda. A futó ilyen sztori, sőt még ennél is több. Hajmeresztően pörgős, magas oktánszámú regény, amely olyan sebesen halad, hogy alig győzi követni az olvasó. Annyira izgalmas, hogy valami új jelzőt kellene kitalálni rá a „thriller” helyett."

NELSON DEMILLE

 

"Patrick Lee óriási tehetség, és eddig A futó a legjobb regénye: lélegzetelállító, lebilincselő, okos és tökéletesen meggyőző."

LEE CHILD

 

"Színtiszta adrenalin! Végre egy sűrű cselekményű krimi, tele bonyolult jellemű szereplőkkel és mély emberséggel. Ki ne hagyják!"

LISA GARDNER

 

"Üresjáratok nélkül, nyaktörő sebességgel követik egymást az események… Patrick Lee ezzel a könyvvel belépett az akció-thriller legjobb művelőinek a táborába."

KIRKUS REVIEWS

 

"Kiválóan megírt könyv, amelyet egyhuzamban kell olvasni. Már megmondtam, de még egyszer elmondom: Patrick Lee nagyon tud."

STEVE BERRY

 

"A futó úgy indít, mint a rakéta, és az utolsó betűig sem lassul… erős jellemek, hihető dialógusok, pokolian jó cselekmény."

ALAFAIR BURKE

GABO

Adatlap

Oldalszám
384
Kötés
füles, kartonált
Kiadási év
2015
ISBN
9789636899486
Fordította
Bihari György
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Runner
Új

Letöltés

a futó részlet

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: