Barion Pixel
  • -15%
Sebastián Fest - Alexandre Juillard: Messi – Nem király és nem Isten - A világ legjobb futballistája Sebastián Fest - Alexandre Juillard: Messi – Nem király és nem Isten - A világ legjobb futballistája

Sebastián Fest - Alexandre Juillard:

Messi – Nem király és nem Isten

A világ legjobb futballistája

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A Nem király és nem Isten részletesen bemutatja, miért is lett Messi ennyire utolérhetetlen játékos, de fényt derít a család és a játékosügynökök közötti vitákra is, és lerántja a leplet a vele kapcsolatos hamis mítoszokról is.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Nem király és nem Isten részletesen bemutatja, miért is lett Messi ennyire utolérhetetlen játékos, de fényt derít a család és a játékosügynökök közötti vitákra is, és lerántja a leplet a vele kapcsolatos hamis mítoszokról is. A könyv beszámol Cristiano Ronaldóval való rivalizálásáról, a José Mourinhóval kialakult csetepatékról és a játékos Pep Guardiolához fűződő, nem mindig egyszerű kapcsolatáról is. Megismerhetjük a feleségét, Antonellát, de szó esik az argentinok szeretetének elnyeréséért vívott harcának nehézségeiről, és arról, hogy végül hogyan tudott hazája válogatottjának vezérévé válni.

GABO

Adatlap

Oldalszám
298
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789636899721
Fordította
Mokány Lajos
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: