Barion Pixel
  • -50%
Keir Radnedge (szerk.): UEFA Euro 2016 Franciaország - Hivatalos kézikönyv Keir Radnedge (szerk.): UEFA Euro 2016 Franciaország - Hivatalos kézikönyv

Keir Radnedge (szerk.):

UEFA Euro 2016 Franciaország

Hivatalos kézikönyv

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 1 995 Ft
Adóval együtt

A tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő tornának Franciaország ad otthont 2016. június 10. és július 10. között. Ez lesz az első alkalom, amikor 24 csapat fog játszani a kontinens legrangosabb nemzetközi díjáért, Magyarország pedig 44 év után vesz részt újra a viadalon. A kötet az Európa-bajnokság összes vonatkozására kitér.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A GABO kiadónál április elején jelenik a 2016-os Európa-bajnokság hivatalos kézikönyve, amely az UEFA hivatalos kiadványa™.

A tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő tornának Franciaország ad otthont 2016. június 10. és július 10. között. Ez lesz az első alkalom, amikor 24 csapat fog játszani a kontinens legrangosabb nemzetközi díjáért, Magyarország pedig 44 év után vesz részt újra a viadalon. A kötet az Európa-bajnokság összes vonatkozására kitér: megtudjuk, hogyan nyerte el Franciaország a rendezés jogát; bemutatja a mérkőzések helyszíneit; bepillantást nyerünk a selejtező mérkőzések sorozatába. Átfogó elemzést kapunk a torna résztvevőiről és esélyeikről. Megtudjuk, mely játékosok lesérülése kerülne címlapra, és elolvashatjuk a bajnokság lenyűgöző történetének alapos elemzését is, de a korábbi eb-k kiemelkedő játékosainak pályafutását is megismerhetjük. Sőt, hogy az élmény személyesebb legyen, az olvasók kézzel beírhatják az eredményeket a meccsek után. A kiadványt rengeteg tény és statisztika teszi érdekesebbé és csodálatos fotók díszítik. Ez a kézikönyv tökéletes társ Európa legnagyobb labdarúgó-fiesztájához.

GABO

Adatlap

Oldalszám
128
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062196
Fordította
Mokány Lajos
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: