Barion Pixel
  • -15%
Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2016 - Rengeteg új rekord! Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2016 - Rengeteg új rekord!

Craig Glenday (főszerk.):

Guinness World Records 2016

Rengeteg új rekord!

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

Itt a Guinness World Records 2016-os kiadása, tele bámulatos új rekordok ezreivel, korábban nem látott képekkel és remek infografikákkal. Szokás szerint további meglepetéseket is tartogatunk számotokra.  Ismét megjelennek a régebbi kiadások legnépszerűbb témái, mint például a tehetséges házi állatok, az emberfeletti teljesítmények, az óriási tárgyak és élőlények vagy a rendkívüli járművek, de találtok teljesen új kategóriákban is.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Itt a Guinness World Records 2016-os kiadása, tele bámulatos új rekordok ezreivel, korábban nem látott képekkel és remek infografikákkal. Ezenkívül szokás szerint további meglepetéseket is tartogatunk számotokra.  Ismét megjelennek a régebbi kiadások legnépszerűbb témái, mint például a tehetséges házi állatok, az emberfeletti teljesítmények, az óriási tárgyak és élőlények vagy a rendkívüli járművek, de találtok majd lenyűgöző érdekességeket teljesen új kategóriákban is. A GWR új témái között debütálnak a vízesések, az ikrek, a légballonok, a számítógépes alkalmazások (appok), a villám, a manga, a régészet, a drónok, valamint a kalózok – és ez még csak a kezdet!
Szedjétek össze a bátorságotokat, és nézzetek bele a Tambora vulkánba – ez a vulkán tartja a leghevesebb kitörés rekordját. Csodáljátok meg a hatalmas kék bálna súlyát – e bálna a Földön valaha élt legnagyobb állat! Fedezzétek fel, mi történik, ha az atomok csaknem fénysebességnél darabokra törnek… Szerintetek ez gyors? Várjatok, amíg a poha-rak ádázul gyors világáról nem olvastok! Tehát készüljetek fel az elképesztő mutatványok és csodák éves adagjára, melyeket a Guinness World Records 2016 kínál nektek.

GABO

Adatlap

Oldalszám
256
Kötés
Kötött
Kiadási év
2015
ISBN
9789634060918
Fordította
Zentai György
Új

13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: