Barion Pixel
  • -50%
Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2017 - Több mint 4000 rekord és fénykép Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2017 - Több mint 4000 rekord és fénykép

Craig Glenday (főszerk.):

Guinness World Records 2017

Több mint 4000 rekord és fénykép

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 3 495 Ft
Adóval együtt

Újra itt a világ első számú rekordgyűjteménye, minden eddiginél gazdagabb tartalommal! A Guinness World Records 2017 telis-tele van vadonatúj rekordokkal a legkülönbözőbb témakörökből, legyen szó a fekete lyukakról, a kupolákról, a baglyokról vagy éppen a húsevő növényekről.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Újra itt a világ első számú rekordgyűjteménye, minden eddiginél gazdagabb tartalommal! A Guinness World Records 2017 telis-tele van vadonatúj rekordokkal a legkülönbözőbb témakörökből, legyen szó a fekete lyukakról, a kupolákról, a baglyokról vagy éppen a húsevő növényekről. Szeretnéd megtudni, mi volt a legmagasabb pont, ameddig gördeszkával feljutott valaki, vagy mekkora a világ legnagyobb robothala? Vagy hogy milyen gyorsan tud biciklizni egy mosómedve? Mindezekre a kérdésekre és még sok másra is választ kaphatsz a Guinness Rekordok könyve 2017-es kiadásából.

Idei újdonságaink közé tartoznak a fejezetnyitó adatbankok, melyeken érdekes és izgalmas adatokat gyűjtöttünk össze állatokról, az emberi testről, a sportágakról és a felfedezésekről.

A régi kedvencek mindegyikét frissítettük, így új rekorderünk van a világ legmagasabb kutyája kategóriájában is! Fotósaink mint mindig, most is folyamatosan járták a világot, hogy elkészíthessék csodálatos felvételeiket az idei év legfigyelemreméltóbb rekordjairól és rekordereiről.

GABO

Adatlap

Oldalszám
256
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062936
Fordította
Zentai György
Új

13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: