Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -691 Ft
Nora Roberts: Korallzátony - A romantika rózsái Nora Roberts: Korallzátony - A romantika rózsái

Nora Roberts:

Korallzátony

A romantika rózsái

Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 799 Ft
Adóval együtt

Valahol a Karib-tenger varázslatos világában, a korallzátonyok mesés, színpompás birodalmában nyugszik egy régen elfeledett vitorlás csodás kincseivel együtt.

Csak néhány ember hisz létezésében, de ők megszállottan kutatnak utána, s leginkább a legendás amulett után, amelynek a roncsban kell rejtőznie. Kezdetben nem bízott a sikerben Tate Beaumont, a tehetséges fiatal tengeri régész sem, aki csak apja kedvéért enged a csábításnak.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Valahol a Karib-tenger varázslatos világában, a korallzátonyok mesés, színpompás birodalmában nyugszik egy régen elfeledett vitorlás csodás kincseivel együtt.

Csak néhány ember hisz létezésében, de ők megszállottan kutatnak utána, s leginkább a legendás amulett után, amelynek a roncsban kell rejtőznie. Kezdetben nem bízott a sikerben Tate Beaumont, a tehetséges fiatal tengeri régész sem, aki csak apja kedvéért enged a csábításnak, és társul a bosszantóan vonzó Matthew Lassiterrel, a hajóroncsokat felkutató kincsvadász család legifjabb tagjával. Kezdeti kétkedése ellenére végül meggyőzik őt a tények. Az Angelika átkának nevezett nyakék valóban létezett, rubintból és gyémántból kirakott medalionja egy régen élt, tragikus sorsú asszony fájdalmas lelkét őrzi. Valaha Angelicát boszorkányságért mrgégették, és ezért minden halandót megátkozott, aki csak hasznot akar húzni a férjétől ajándékba kapott ékszerből. Az elátkozott nyakékhez vér és könny tapadt, amíg nyoma nem veszett. Ám úgy tűnik, a korallvirágok között sem nyugszik, hiszen miután megbolygatják sorsát, még most is szedi áldozatait, akik bármiféle kapcsolatba kerülnek vele. Valakinek azonban meg kell törnie az átkot, le kell győznie a kapzsi gonoszságot, hogy a holtak lelke békében nyugodjék, az élők pedig megleljék és valóra válthassák elveszített álmaikat.

GABO

Adatlap

Sorozatok
A romantika rózsái
Oldalszám
360
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895419
Fordította
Farkas Krisztina
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: