Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -891 Ft
Barbara Delinsky: Ki szeret a végén - A romantika rózsái Barbara Delinsky: Ki szeret a végén - A romantika rózsái

Barbara Delinsky:

Ki szeret a végén

A romantika rózsái

Eredeti ár: 1 690 Ft
Online ár: 799 Ft
Adóval együtt

Antonia Philips, a csinos, fiatal újságírónő azt a feladatot kapja a magazintól, amelynek dolgozik, hogy készítsen riportsorozatot a keleti partvidék öt legérdekesebb, legvonzóbb agglegényéről. Nem fűlik a foga ehhez a munkához, előítéletei támadnak leendő riportalanyaival kapcsolatban. Arra azonban egyáltalán nem számít, hogy lesz közöttük valaki, akivel nem egykönnyen boldogul.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A New York Times sikerlistás, nálunk is közkedvelt szerzőjének ez a már-már klasszikusnak számító regénye egy férfi és egy nő történetét mondja el, és a szerelem izgalmas játékát mutatja be.

Antonia Philips, a csinos, fiatal újságírónő azt a feladatot kapja a magazintól, amelynek dolgozik, hogy készítsen riportsorozatot a keleti partvidék öt legérdekesebb, legvonzóbb agglegényéről. Nem fűlik a foga ehhez a munkához, előítéletei támadnak leendő riportalanyaival kapcsolatban. Arra azonban egyáltalán nem számít, hogy lesz közöttük valaki, akivel nem egykönnyen boldogul. Daniel Strahan, a bostoni profi kosárlabdacsapat vezetőedzője egyértelműen visszautasítja az interjút, de szemlátomást különös hatással van rá Antonia intellektusa és szépsége. Az újságírónő is szeretné közelebbről megismerni ezt a talányos férfiút, aki él-hal a kosárlabdáért, pedig tisztában van vele, hogy egy örökösen úton lévő ember nem megfelelő partner az ő számára. Már csak azért sem, mert korábbi házassága éppen a kosárlabda miatt ment tönkre, s ezt a megrázkódtatást még mindig nem heverte ki. Azt azonban már megszokta, hogy önálló nőként maga irányítja az életét.

gen ám, de valamiről teljesen megfeledkezik. Arról, hogy a szerelem nincs tekintettel semmiféle előítéletre, szabályra vagy tilalomra. Különösen, ha igazi és kölcsönös...

GABO

Adatlap

Sorozatok
A romantika rózsái
Oldalszám
256
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895549
Fordította
Módos Magdolna
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: