Barion Pixel
  • -15%
Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2015 - Jubileumi kiadás, különleges rekordokkal Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2015 - Jubileumi kiadás, különleges rekordokkal

Craig Glenday (főszerk.):

Guinness World Records 2015

Jubileumi kiadás, különleges rekordokkal

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

GUINNESS WORLD RECORDS 2015

Ünnepeljük meg a 60 évet (1955-2015)

Jubileumi kiadás, különleges rekordokkal

 

KELTSD ÉLETRE! INGYENES 3D ALKALMAZÁS

 

 

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A világ egyik legnépszerűbb, évente kiadott könyve ismét itt van, tele több ezer elképesztő új rekorddal, ténnyel és képpel. Elgondolkodott már, vajon milyen messzire tud elhajtani egy kutya egy robogóval, vagy hogy ki nyelte le a legtöbb kardot víz alatt? Érdeklik a legfrissebb sportrekordok, az extrém fizikai teljesítmények és a technológiai újítások? A Guinness World Records 2015-ös kiadásában minden ilyen és ehhez hasonló kérdésre választ talál.

Megtudhatja, mi történt kedvenc rekordjaival, továbbá vadonatúj tényekkel gazdagíthatja tudását: a könyvből kiderül, ki készítette az első szelfit az űrben, mennyi idő alatt végez összeadást a világ leggyorsabb számítógépe, és hány twerkelő emberrel döntheti meg az aktuális rekordot (358-cal, ha esetleg érdekli). Ráadásul 2015-ben lesz 60 éve, hogy megjelent a legelső Guinness Rekordok Könyve, vagyis gyémánt évfordulót ünneplünk! Ennek örömére külön összeállítással készültünk a gyémánttal kapcsolatos rekordokról, továbbá bemutatjuk az igazán nagy klasszikusnak számító rekordokat, és hogy miként változtak – vagy maradtak állandóak – az évek során. Az 1955-ös kiadásban például a legdrágább bor 8 fonttal rövidítette meg az embert, az aktuális rekordot pedig a hajmeresztő 75000 fontért árult lőre tartja. (* lőre: az eredetiben is szlenges) Ugyanakkor nem minden változott meg az elmúlt hat évtized során – tudta például, hogy Robert Wadlow, aki 1940-ben 2.72 méter magas volt, még mindig a világ legmagasabb emberének számít? Legalábbis egyelőre.

Ha a könyv nem lenne elég izgalmas, ingyenes és új funkciókkal ellátott 3D-s alkalmazásunk életre kelti! Okos készülékével olyan interaktív elemeket hozhat működésbe, amelyek szó szerint leugranak az oldalakról. Ellenőrizze le, milyen magas Wadlowhoz képest, találkozzon mélytengeri lényekkel testközelből, játsszon különböző játékokkal, és használjon ki sok más lehetőséget!

GABO

Adatlap

Oldalszám
256
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636897321
Fordította
Zentai György
Új

13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: