Barion Pixel
  • -50%
Mark Frost: A Paladin prófécia Mark Frost: A Paladin prófécia

Mark Frost:

A Paladin prófécia


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Will West mindent megtesz azért, hogy ne tűnjön ki kortársai közül. Szülei kérésére közepesen tanul, és a terepfutók között is a középmezőnybe tartozik. De egyszer hibázik: egy országos szintfelmérőt mindenkinél jobb eredménnyel teljesít...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Fuss az életedért

A túlélés szabályai

Ne bízz senkiben!

Véletlenek nincsenek.

Ne úgy éld az életedet, mintha egy filmet néznél, amiben valaki más a főszereplő.

Te vagy a főszereplő.

És most forog a filmed.

 

A Fantasztikus négyes forgatókönyvírójának és a Twin Peaks alkotójának izgalmas, új kalandsorozata, amely mesterien ötvözi a rejtélyt, a vérfagyasztó kalandokat és a természetfelettit.

 

Will West mindent megtesz azért, hogy ne tűnjön ki kortársai közül. Szülei kérésére közepesen tanul, és a terepfutók között is a középmezőnybe tartozik. De egyszer hibázik: egy országos szintfelmérőt mindenkinél jobb eredménnyel teljesít.

Így aztán csábító ajánlatot kap egy elitiskolától... és fekete autós férfiak követik. Amikor váratlanul elveszíti a szüleit, menekülnie kell az iskolából. Lassacskán felfedezi, milyen hihetetlen fizikai és mentális képességekkel rendelkezik, és rájön, hogy mindez valahogy összefügg titáni erők évezredes harcával.

 

Mark Frost olyan bestsellerek írója, mint a The Greatest Game Ever Played (A legnagyobb játék), a Sötét szövetség és a The Six Messiahs (A hat Messiás). Az elismert sorozat, a Zsarublues meghozta számára az Írók Céhének díját és az Emmy-jelölést. Ő volt az ABC legendás sorozatának, a Twin Peaksnek egyik alkotója, majd 2005-ben a Walt Disney Studios The Greatest Game Ever Played című filmjének forgatókönyvírója és producere is. Mark Los Angeles és New York állam északi része között ingázik feleségével és fiával.

GABO

Adatlap

Oldalszám
464
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636896447
Fordította
Szabó Luca
Új

Letöltés

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: