Barion Pixel
  • -15%
Daphne du Maurier: Madarak - Elbeszélések Daphne du Maurier: Madarak - Elbeszélések

Daphne du Maurier:

Madarak

Elbeszélések

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A kötetben szereplő elbeszélések, a filmekhez hasonlóan, egy különös, misztikus világba viszik az olvasót. Ez a világ ugyanakkor nagyon finom, érzékeny, és tele van titokkal. A paradicsomi hegy, - a Monte Verità -  a halhatatlanságot kínálja, de rettenetes áron. Az elhanyagolt feleség, miután meghal, száradó almafa alakjában kísérti férjét a házuk kertjében...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Daphne du Maurier (1907 – 1989) angol írónő novellái eddig nem jelentek meg magyar fordításban. Nevét elsősorban Alfred Hitchcock két világhírű filmje után ismerhetjük. A rendező Du Maurier művei alapján készítette a Madarak és a Manderley-ház asszonya c. filmeket, mert őt is ugyanúgy megragadta azt a furcsa, szorongtató érzést, amelyet az írónő valamennyi műve kivált az olvasóban.

Az ebben a kötetben szereplő elbeszélések, a filmekhez hasonlóan, egy különös, misztikus világba viszik az olvasót. Ez a világ ugyanakkor nagyon finom, érzékeny, és tele van titokkal. A paradicsomi hegy, - a Monte Verità -  a halhatatlanságot kínálja, de rettenetes áron. Az elhanyagolt feleség, miután meghal, száradó almafa alakjában kísérti férjét a házuk kertjében. A madarak, a sirályok pedig, ha lehet, még megveszekedettebben pusztítanak, mint Hitchcock filmjében.

A kötet valamennyi elbeszélése különleges élményt kínál.

GABO

Adatlap

Oldalszám
320
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636899219
Fordította
Bihari György
Új

16 további termék ebben a kategóriában: