Barion Pixel
  • -15%
Brad Meltzer: A sors könyve Brad Meltzer: A sors könyve

Brad Meltzer:

A sors könyve


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Hat perc múlva egyikünk meghal. Ez a sorsunk. Nem is sejtjük...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Hat perc múlva egyikünk meghal. Ez a sorsunk. Nem is sejtjük.

Így mesél Wes Holloway, az egykor öntelt és ambíciózus elnöki segéd arról a napról, amely örökre megváltoztatta az életét. Azon a július negyedikén Wes beültette az elnök legrégibb barátját, Ron Boyle-t az elnöki limuzinba. Az utazás végére Wes maradandó sérüléseket szenvedett, Boyle pedig meghalt egy őrült merénylő áldozataként.

Nyolc évvel később Wes felismeri Boyle-t Malajziában, épen és egészségesen. Abban a pillanatban Wesnek lehetősége nyílik, hogy frelülírja élete legrosszabb napját. Megpróbálja kideríteni, mi is történt valójában; ennek során egy évtizedes elnöki keresztrejtvényre bukkan, titokzatos tényekre, amelyek a szabadkőművesek történetében gyökereznek, és egy kétszáz éves kódra, melyet Thomas Jefferson alkotott.

De Wes arra nem jön rá, hogy a sors könyve mindenki titkait őrzi. Különösen azokat, amelyekért érdemes meghalni.

A titok, amely alakítja a történelmet - és sorsokat jelöl ki - mind a mai napig...

 

Brad Meltzer öt New York Times-bestsellert írt: The Tenth Justice, Dead Even, The First Counsel, The Millionaires és a The Zero Game. Szerzője még az Identity Crisis című képregénynek, újraindította a Justice League of Americát, és társszerzője a kritikusok körében nagy sikert aratott Jack és Bobby című televíziós sorozatnak. A sors könyve az első magyarul megjelent regénye.

GABO

Adatlap

Oldalszám
538
Kötés
Kötött
Kiadási év
2007
ISBN
9789636890643
Fordította
Szabados Tamás
Új

16 további termék ebben a kategóriában: