Barion Pixel
  • -15%
Deborah Lawrenson: A lámpás Deborah Lawrenson: A lámpás

Deborah Lawrenson:

A lámpás


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A Provence buja tájain játszódó regényben a modern kísértethistóriák valamennyi kelléke megtalálható: szerelem, titkok, gyilkosságok.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Provence buja tájain játszódó regényben a modern kísértethistóriák valamennyi kelléke megtalálható: szerelem, titkok, gyilkosságok.

 

A Dommal való találkozás volt életem legvalószerűtlenebb eseménye. Amikor Eve Svájcban beleszeret a titokzatos, ám elbűvölő Domba, a forgószélhez hasonlatos kapcsolat a Borókásba röpíti őket, a Provence illatos levendulaföldjei közt megbúvó, romos tanyára. Minden elbűvölő nap egy új felfedezést hoz, hol rejtett szobákat és titkos boltíveket, hol egy szépséges kovácsoltvas lámpást.

Az ősz beálltával azonban hűvösebbek lesznek a napok, és tartózkodóbbá válik a férfi is. Bár Eve tudja, hogy Dom egy sikertelen házasság sebeit viseli magán, mégis, mivel mereven elzárkózik minden magyarázattól, némasága gyanakvóvá teszi és elbizonytalanítja a lányt. Minél hallgatagabb a férfi, annál megszállottabban keresi Eve a válaszokat, és kutat a férfi szépséges első felesége, Rachel után.

Tulajdonosához hasonlóan változik a birtok is. A napsütötte, meleg szobák kihűlnek, az árnyékok félelmetesekké nőnek, és Eve úgy érzi, valaki jár a kertben. Vajon egy kísértet-e a múltból, vagy a kapcsolati problémáik öltöttek testet? Bízhat-e a férfiban, vagy veszélyben az élete?

 

„A Daphne du Maurier klasszikusára, A Manderley-ház asszonyára emlékeztető regény az első oldalaktól lebilincselő olvasmány, már a nyugtalanítóan buja környezet is elvarázsolja az olvasót.”

Tatiana De Rosnay

GABO

Adatlap

Oldalszám
380
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636896140
Fordította
Dobos Lídia
Új

Letöltés

a lámpás részlet

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: