Barion Pixel
  • -15%
Johanna Lindsey: Ördögből angyal - Locke család 2. Johanna Lindsey: Ördögből angyal - Locke család 2.

Johanna Lindsey:

Ördögből angyal

Locke család 2.

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Ophelia Reid lélegzetelállító szépsége mindenkit lenyűgöz. Kár, hogy természete nem áll összhangban angyali külsejével. A lány egy rosszindulatú pletykafészek, éles nyelvétől senki sincs biztonságban. Ophelia elhatározza, hogy elsőbálozóként keres magának egy gazdag férjet. A hazafelé vezető úton azonban váratlan esemény történik

 

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ophelia Reid lélegzetelállító szépsége mindenkit lenyűgöz. Kár, hogy természete nem áll összhangban angyali külsejével. A lány egy rosszindulatú pletykafészek, éles nyelvétől senki sincs biztonságban. Miután sikerül megszabadulnia az apja által rákényszerített vőlegénytől, Duncan MacTavish-től, Ophelia elhatározza, hogy elsőbálozóként keres magának egy gazdag férjet. A hazafelé vezető úton azonban váratlan esemény történik…

Raphael Locke, a hercegi cím várományosa és hatalmas vagyon örököse minden ifjú hölgy és lányos anya álma a londoni szezonban. A fiatalember azonban még nem szándékozik megnősülni. Amikor barátja, Duncan MacTavish kijelenti, hogy Ophelia sosem fog megváltozni, Raphael nem ért vele egyet, és a két barát fogadást köt. Raphael egy ügyes csellel vidéki birtokára viszi Opheliát, és bebizonyítja haragos vendégének, milyen helytelen a viselkedése. Közben jobban megismeri a lányt, és megtudja, miért lett ilyen elviselhetetlen a természete.

Miután Ophelia magába száll és megváltozik, elérkezik a napja, hogy visszatérjen Londonba, ahol férjet kell keresnie magának. Vajon az együtt töltött idő után Raphael képes lemondani róla, és végignézni, ahogy a férfiak házassági ajánlatokkal ostromolják? És Ophelia ugyanolyan lelkesedéssel járja a bálokat, hogy ragyoghasson, és elbűvöljön mindenkit?

Mi lesz a következménye nem mindennapi kapcsolatuknak, amely egy fogadás miatt kezdődött, és váratlan irányba terelte mindkettejük életét?

GABO

Adatlap

Sorozatok
Locke család
Oldalszám
384
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636897192
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Új

Letöltés

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: