Barion Pixel
  • -15%
Isaac Asimov: A csillagok, akár a por - A Birodalom sorozat 1. kötete Isaac Asimov: A csillagok, akár a por - A Birodalom sorozat 1. kötete

Isaac Asimov:

A csillagok, akár a por

A Birodalom sorozat 1. kötete

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

A Föld egyik egyetemén tanuló Biron Farril arra ébred kollégiumi szobájában, hogy valaki a vesztére tör. Szöknie kell, pedig még nem is sejti, hogy miért próbálják megölni. Menekülés közben rádöbben, hogy belekeveredett a lakott bolygók fölött uralkodó tirannok ellen készülő galaktikus méretű lázadás sodrába.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Föld egyik egyetemén tanuló Biron Farril arra ébred kollégiumi szobájában, hogy valaki a vesztére tör. Szöknie kell, pedig még nem is sejti, hogy miért próbálják megölni. Menekülés közben rádöbben, hogy belekeveredett a lakott bolygók fölött uralkodó tirannok ellen készülő galaktikus méretű lázadás sodrába. Bolygóról bolygóra szökve tudja meg, hogy a zendülők egyik vezére volt apja is, akit elárultak és kivégeztek. Biron most már nemcsak az életét menti, de meg akarja találni apja gyilkosait, s eközben el kell jutnia a lázadó bolygóra is, ha meg akarja állítani a vesztébe rohanó emberiséget. A helyzetét csak nehezíti, hogy beleszeret az ellenségnek vélt uralkodó szépséges lányába.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Birodalom-sorozat
Oldalszám
296
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636896713
Fordította
F. Nagy Piroska
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: