Barion Pixel
  • -15%
Miháel Bár-Zohár - Nisszim Misál: Nincs lehetetlen küldetés - Az izraeli különleges erők halállal dacoló bevetései Miháel Bár-Zohár - Nisszim Misál: Nincs lehetetlen küldetés - Az izraeli különleges erők halállal dacoló bevetései

Mihael Bar-Zohar - Nisszim Misal:

Nincs lehetetlen küldetés

Az izraeli különleges erők legveszélyesebb bevetései

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A Nincs lehetetlen küldetés c. kötetükben Micháel Bár-Zohár és Nisszim Misál bemutatja az Izraeli Különleges Erők, a MOSZAD harminc legvéresebb, leglendületesebb és legbátrabb bevetését.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Nincs lehetetlen küldetés c. kötetükben Micháel Bár-Zohár és Nisszim Misál bemutatja az Izraeli Különleges Erők, a MOSZAD harminc legvéresebb, leglendületesebb és legbátrabb bevetését. A két szerző bámulatos részletességgel írja le az ellenséges területen végrehajtott ütközeteket és rajtaütéseket, a halállal dacoló kommandós hadműveleteket, miközben megosztja az olvasóval mind a harcoló katonák, mind a legfelsőbb parancsnokok személyes élményeit, felfedve reményeiket és félelmeiket. A történetek többnyire győzelmekről szólnak, de néha rávilágítanak az óriási kudarcokra is, valamint egybefonódnak néhány neves izraeli vezető életével és tetteivel, köztük Mose Dajan, Ariel Saron, Ehud Barak, a Netanyahu testvérek, Simon Peresz és Avigdor Kahalani sorsával és cselekedeteivel.

Azonkívül, hogy a szerzők lefestik a rendkívül veszélyes küldetéseket, minden fejezetben interjút is közölnek olyasvalakivel, aki részt vett az adott bevetésben, köztük fontos izraeli politikusokkal – és olyan megdöbbentő fotókat is mellékelnek, amelyek közül sok első ízben kerül a nyilvánosság elé.

A kötet nélkülözhetetlen olvasmány azok számára, akik szeretnék megérteni, hogy ezek a küldetések miként formálták Izraelt és talán az egész világot.

GABO

Adatlap

Oldalszám
358 + 6 oldal melléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634063971
Fordította
Szabó Mihály
Új

16 további termék ebben a kategóriában: