Barion Pixel
  • -15%
Jed Rubenfeld: Halálösztön Jed Rubenfeld: Halálösztön

Jed Rubenfeld:

Halálösztön


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A máig megoldatlan, 1920-as Wall Street-i merénylet történetét magába foglaló regény kitűnően elegyíti a tényeket és a fikciót, gyilkos- és szerető szenvedélyt, kétséget és kalandot. Letehetetlen történet legvadabb ösztöneink rejtett mélységeiről.

 

Az Akar beszélni róla? szerzőjének új könyve.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Lenyűgöző történet háborúról, szerelemről, bosszúról, terrorról, és az emberi lélek legmélyebb titkairól.

 

New York, 1920. A háborúnak vége, de a tomboló húszas évek még el sem kezdődtek. Gyárak zárnak be, családok veszítik el otthonaikat. A munkanélküli férfiak nem ihatnak, szesztilalom van. Manhattan utcáin elégedetlenség, indulat forrong. És a Wall Street… a levegőbe repül. Ez a legrombolóbb terroristatámadás, amelyet az Amerikai Egyesült Államok területén addig valaha elkövettek.

A robbanás szemtanúja és túlélője a háborús veterán Dr. Stratham Younger, Jimmy Littlemore rendőrnyomozó, és a gyönyörű, de sok titkot rejtő Colette Rousseau. Titokzatos nyomok sorozata, a Colette elleni megmagyarázhatatlan támadások, és a nő múltjában rejtett titok vezeti ezt a három embert szívfájdító, de izgalmas utazásra Párizstól Prágáig, a világ legmagasabb felhőkarcolójának tetejéről a kincstár titkos páncélkamráinak mélyére, Sigmund Freud bécsi otthonába és Washington D.C. kormányhivatalaiba. Ahogy a rejtély félelmetes, látszólag össze nem tartozó elemei összeállnak, Younger és Littlemore feltárja Colette titkát, és a Wall Street-i terror megdöbbentő tényeit is.

 

A máig megoldatlan, 1920-as Wall Street-i merénylet történetét magába foglaló regény kitűnően elegyíti a tényeket és a fikciót, gyilkos- és szerető szenvedélyt, kétséget és kalandot. Letehetetlen történet legvadabb ösztöneink rejtett mélységeiről.

 

Jed Rubenfeld az Akar beszélni róla? nemzetközi bestseller szerzője. A Yale Egyetem jogi karának professzora, az amerikai alkotmányjog egyik legelismertebb szakértője. Alapdiplomáját a Princeton Egyetemen szerezte, diplomamunkájának témája Sigmund Freud volt. Rubenfeld Connecticut államban él családjával.

 

"Jed Rubenfeld emlékezetes és összetett katakterekkel játszik, és lelkiismeret-vizsgálat történetet tár elénk. A Halálösztön nem csak fordulatos történet, amely politikai és tudományos intrikákba vezeti be az olvasót, hanem egyben provokatív elmélkedés a háború és a terrorizmus érzelmi interferencia hatásairól."

Matthew Pearl, A Dante-kör és a Poe árnya szerzője

 

"Rubenfeld mesterien szövi a magával ragadó történetet, mely New Yorkból Párizsba, Bécsbe és vissza vezet; megdöbbentő és szívsajdító módon világítja meg, milyen hatásai voltak az első világháborúnak egy egész nemzedékre nézve. Aki kedveli a titkokról, politikai intrikákról, és nehéz időkben megélt szerelemről szóló történeteket, nagyon fogja élvezni ezt a magával ragadó regényt."

Katherine Howe, a The Physick Book of Deliverance Dane szerzője

GABO

Adatlap

Oldalszám
458
Kötés
Kötött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895730
Fordította
Bozai Ágota
Új

Letöltés

halálösztön részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: