Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
S. K. Tremayne: A tűz gyermeke - Tökéletes férj, tökéletes mostoha. Tökéletes hazugság? S. K. Tremayne: A tűz gyermeke - Tökéletes férj, tökéletes mostoha. Tökéletes hazugság?

S. K. Tremayne:

A tűz gyermeke


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

  

Amikor Rachel hozzámegy a sötét hajú, jóképű Davidhez, úgy tűnik, minden rendbe jön az életében. Londoni szingliségéből David gyönyörű cornwalli birtokára költözik, ahol gazdagságot, szerelmet és egy odaadó mostohafiút kap, Jamie-t...

Jamie viselkedése azonban hamar megváltozik, Rachel tökéletes élete pedig megbomlani látszik.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Amikor Rachel hozzámegy a sötét hajú, jóképű Davidhez, úgy tűnik, minden rendbe jön az életében. Londoni szingliségéből David gyönyörű cornwalli birtokára költözik, ahol gazdagságot, szerelmet és egy odaadó mostohafiút kap, Jamie-t.

  
Jamie viselkedése azonban hamar megváltozik, Rachel tökéletes élete pedig megbomlani látszik. A fiú nyugtalanító jövendöléseket mond, és azt állítja, kísérti őt elhunyt anyjának, David előző feleségének szelleme. Jamie ezzel vajon büntetni akarja Rachelt, vagy egyszerűen csak sokkal mélyebbek a lelki sebei, mint azt Rachel gondolta?
Rachel a múlt eseményei között kutatva gyanakodni kezd férjére. Miért vonakodik ennyire, hogy megvitassa vele Jamie viselkedését? És két évvel azelőtt vajon mi okozta exfelesége váratlan halálát? Ahogy elmúlik a nyár, és közeledik a december, Rachel egyre inkább rettegni kezd, hogy Jamie szavaiban igazság rejtőzhet: ,,Halott leszel karácsonyra."

GABO

Adatlap

Oldalszám
432
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634065012
Fordította
Frei-Kovács Judit
Új

Letöltés

a tűz gyermeke részlet

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: