Barion Pixel
  • -15%
Michael Hastings: Az operátorok - Amerika afganisztáni háborújának őrült és félelmetes története Michael Hastings: Az operátorok - Amerika afganisztáni háborújának őrült és félelmetes története

Michael Hastings:

Az operátorok

Amerika afganisztáni háborújának őrült és félelmetes története belülről

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Az operátorok sokkoló betekintést nyújt a színfalak mögé, a vezető beosztású katonák, az óriási téttel bíró hadműveletek és a bürokratikus csatározások világába. Miközben Hastings elkalauzol minket a hátországban zajló őrjáratokra és kémekkel teli szállodai hallokba, egy ördögien bonyolult és félelme szerint megnyerhetetlen háborút tár fel.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Stanley McChrystal négycsillagos tábornok, az Afganisztánban állomásozó amerikai és nemzetközi erők parancsnoka, igazi fenegyerekként végezte a munkáját, a beosztottjai többek között Rocksztár néven emlegették. 2010 tavaszán mellé szegődött Michael Hastings, a Rolling Stone magazin újságírója, hogy tudósítson a közel-keleti helyzetről, és a saját szemével láthatta, ahogy a tábornok és katonái időnként leisszák magukat, és nyíltan kritizálják az Obama-adminisztrációt. Hastings cikke a megjelenése idején komoly politikai vihart kavart, amelynek hatására végül kirúgták McChrystalt.

 

Az operátorok sokkoló betekintést nyújt a színfalak mögé, a vezető beosztású katonák, az óriási téttel bíró hadműveletek és a bürokratikus csatározások világába. Miközben Hastings elkalauzol minket a hátországban zajló őrjáratokra és kémekkel teli szállodai hallokba, egy ördögien bonyolult és félelme szerint megnyerhetetlen háborút tár fel. A szatirikus hangvételű könyv felhasználásával 2017-ben játékfilm készült War Machine címen, Brad Pitt főszereplésével.

GABO

Adatlap

Oldalszám
448
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634065081
Fordította
Horváth Norbert
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: