Barion Pixel
  • -15%
Hagymásy András – Marton Jenő – Vétek György: Sörmentén Prága - III. kötet Hagymásy András – Marton Jenő – Vétek György: Sörmentén Prága - III. kötet

Hagymásy András – Marton Jenő – Vétek György:

Sörmentén Prága

III. kötet

Eredeti ár: 3 980 Ft
Online ár: 3 383 Ft
Adóval együtt

2011-ben nekiláttunk a kalauz frissítésének, de hamar beláttuk, hogy nem egy aktualizált harmadik kiadásra van szükség, hanem egy teljesen új harmadik kötetre, mivel Prágában és Csehországban az utóbbi években igencsak felpezsdült a sörélet.

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!


Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Sörmentén sorozat első, Prágát bemutató kötete 2002 tavaszán jelent meg kiadónknál. Három évvel később pedig már a bővített, átdolgozott második kiadással jelentkeztünk. 2011-ben nekiláttunk a kalauz frissítésének, de hamar beláttuk, hogy nem egy aktualizált harmadik kiadásra van szükség, hanem egy teljesen új harmadik kötetre, mivel Prágában és Csehországban az utóbbi években igencsak felpezsdült a sörélet. Csak a cseh fővárosban tucatnyi új sörfőzde-söröző kezdte meg működését, és ma már legalább ugyanannyi a "sokcsapos" sörözők száma is, ahol zömében regionális és kisüzemi árpalevet kínálnak. A sok újonnan bekerült hely mellett maradtak a nagy klasszikusok is, hiszen az első bálozónak minden söröző új. Bátran ajánljuk tehát ezt a rendhagyó útikalauzt, mint egy sör-iránytűt a kocsmák útvesztőjében mindenkinek, járjon akár először, akár századszor Prágában.

Hibernia Nova

Adatlap

Sorozatok
Sörmentén útikönyvek
Oldalszám
228
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2013
ISBN
9789637617669
Új

10 további termék ebben a kategóriában: