Barion Pixel
  • -15%
Helmuth Von Glasenapp: Az öt világvallás - Bráhmanizmus, buddhizmus, kínai univerzizmus, kereszténység, iszlám Helmuth Von Glasenapp: Az öt világvallás - Bráhmanizmus, buddhizmus, kínai univerzizmus, kereszténység, iszlám

Helmuth Von Glasenapp:

Az öt világvallás

Bráhmanizmus, buddhizmus, kínai univerzizmus, kereszténység, iszlám

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A kiváló valláskutató és indológus, Helmuth von Glasenapp az öt legjelentősebb vallást - bráhmanizmus, buddhizmus, kínai univerzizmus, kereszténység és iszlám - ismerteti. Mindegyiket mint önálló rendszert vizsgálja; ismerteti történeti fejlődését, leírja jellemző vonásait.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A kiváló valláskutató és indológus, Helmuth von Glasenapp az öt legjelentősebb vallást - bráhmanizmus, buddhizmus, kínai univerzizmus, kereszténység és iszlám - ismerteti. Mindegyiket mint önálló rendszert vizsgálja; ismerteti történeti fejlődését, leírja jellemző vonásait. Összehasonlítja az öt vallást, kiemeli közös vonásaikat és különbségeiket, feltárja a kölcsönhatásokat a különböző vallások között, bemutatja egymással folytatott vitáikat, egymás ellen vívott harcaikat is, kidomborítja a különbségeket a közép- és kelet-ázsiai vallások, az "örök világtörvény vallásai" és az "isteni kinyilatkoztatás vallásai": a kereszténység és az iszlám között.

Akkord

Adatlap

Oldalszám
448
Kötés
Kötött
Kiadási év
1975, 2012
ISBN
9789632520674
Fordította
Pálvölgyi Endre
Új

16 további termék ebben a kategóriában: