Barion Pixel
  • -15%
Siliotti Alberto (összeállította): Az öröklét hajlékai - A világ leghíresebb temetkezési helyei Siliotti Alberto (összeállította): Az öröklét hajlékai - A világ leghíresebb temetkezési helyei

Alberto Siliotti:

Az öröklét hajlékai

A világ leghíresebb temetkezési helyei

Eredeti ár: 9 950 Ft
Online ár: 8 458 Ft
Adóval együtt

Az emberiség a kezdetektől fogva hitt az öröklétben, amelyet a földi élet másaként képzelt el. Ezért halottai számára – hogy a végtelen időben is méltó környezetben legyenek – hatalmas építészeti remekeket emelt vagy rejtett el a föld alá.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Az emberiség a kezdetektől fogva hitt az öröklétben, amelyet a földi élet másaként képzelt el. Ezért halottai számára – hogy a végtelen időben is méltó környezetben legyenek – hatalmas építészeti remekeket emelt vagy rejtett el a föld alá. A sírokat gyakran felbecsülhetetlen értékű kincsekkel töltötték meg. A túlvilági utazáshoz a különböző kultúrák olyan emlékművet állítottak halottaiknak, amelyek hűen reprezentálták az elhunyt társadalmi rangját, a kor szokásait, értékrendjét. Könyvünkben az emberi művelődés és egyetemes művészet számos ragyogó remekművét mutatjuk be a különöző temetkezési helyekről. Felfedezésükről, feltárásuk kalandos, magával ragadó történetéről új, gyakran még kiadatlan dokumentumok segítségével számolunk be. Az album több száz csodálatos kép segítségével kalauzol el a világ különböző helyeire.

GABO

Adatlap

Oldalszám
304
Kötés
Kötött
Kiadási év
2000
ISBN
9789639237308
Új

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: