Barion Pixel
  • -40%
Sarah-Louise James: Adele - Egy ikon és zenéje – Nem hivatalos életrajz Sarah-Louise James: Adele - Egy ikon és zenéje – Nem hivatalos életrajz

Sarah-Louise James:

Adele

Egy ikon és zenéje – Nem hivatalos életrajz

Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 2 694 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv tisztelgés Adele hihetetlen pályafutása előtt. Feltárja, hogy már gyermekkorában milyen szenvedélyesen szerette a zenét, azokat az érzéseket és élményeket, amelyek átszövik minden egyes dalát, és hogy milyen hatással és befolyással van a popkultúrára.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Adele a világ egyik legjelentősebb és legnépszerűbb énekese napjainkban. Érzelemgazdag hangjával csupán vidám, két lábbal a földön járó személyisége vetekedhet. Több mint 50 nemzetközi zenei díjat kapott, egy Oscar-díjat és a Brit Birodalmi Rend Tagjává (MBE) avatták. 19, 21 és 25 című albumai világszerte megdöntötték az eladási rekordokat.

Ez a könyv tisztelgés Adele hihetetlen pályafutása előtt. Feltárja, hogy már gyermekkorában milyen szenvedélyesen szerette a zenét, azokat az érzéseket és élményeket, amelyek átszövik minden egyes dalát, és hogy milyen hatással és befolyással van a popkultúrára. A könyv követi Tottenhamtől Hollywoodig, az iskolapadtól az állami kitüntetésekig, a Buckingham-palotáig és tovább. Adele-nek, a soul királynőjének trónja még évtizedekig megingathatatlan lesz.

GABO

Adatlap

Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062325
Fordította
Kövesdi Miklós Gábor
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: