Barion Pixel
  • -50%
Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2017 - Több mint 4000 rekord és fénykép Craig Glenday (főszerk.): Guinness World Records 2017 - Több mint 4000 rekord és fénykép

Craig Glenday (főszerk.):

Guinness World Records 2017

Több mint 4000 rekord és fénykép

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 3 495 Ft
Adóval együtt

Újra itt a világ első számú rekordgyűjteménye, minden eddiginél gazdagabb tartalommal! A Guinness World Records 2017 telis-tele van vadonatúj rekordokkal a legkülönbözőbb témakörökből, legyen szó a fekete lyukakról, a kupolákról, a baglyokról vagy éppen a húsevő növényekről.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Újra itt a világ első számú rekordgyűjteménye, minden eddiginél gazdagabb tartalommal! A Guinness World Records 2017 telis-tele van vadonatúj rekordokkal a legkülönbözőbb témakörökből, legyen szó a fekete lyukakról, a kupolákról, a baglyokról vagy éppen a húsevő növényekről. Szeretnéd megtudni, mi volt a legmagasabb pont, ameddig gördeszkával feljutott valaki, vagy mekkora a világ legnagyobb robothala? Vagy hogy milyen gyorsan tud biciklizni egy mosómedve? Mindezekre a kérdésekre és még sok másra is választ kaphatsz a Guinness Rekordok könyve 2017-es kiadásából.

Idei újdonságaink közé tartoznak a fejezetnyitó adatbankok, melyeken érdekes és izgalmas adatokat gyűjtöttünk össze állatokról, az emberi testről, a sportágakról és a felfedezésekről.

A régi kedvencek mindegyikét frissítettük, így új rekorderünk van a világ legmagasabb kutyája kategóriájában is! Fotósaink mint mindig, most is folyamatosan járták a világot, hogy elkészíthessék csodálatos felvételeiket az idei év legfigyelemreméltóbb rekordjairól és rekordereiről.

GABO

Adatlap

Oldalszám
256
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062936
Fordította
Zentai György
Új

13 további termék ebben a kategóriában: