Barion Pixel
  • -15%
Farrow Joanna: Főzőiskola - Konyhai technikák lépésről lépésre Farrow Joanna: Főzőiskola - Konyhai technikák lépésről lépésre

Joanna Farrow:

Főzőiskola

Konyhai technikák lépésről lépésre

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

Több mint 250 előkészítési és sütési-főzési eljárás könnyen érthető leírása szemléletes fényképekkel.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye.

A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig.

Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják , hogy a piskóta elkészítését ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozást. A könyv több mint 250 olyan eljárást mutat be, amelyek segítségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével.

GABO

Adatlap

Oldalszám
256
Kötés
Kötött
Kiadási év
2009
ISBN
9789636892760
Fordította
H. Kovács Mária
Új

16 további termék ebben a kategóriában: