Barion Pixel
  • -15%
E. B. Sledge: Pokol a Csendes-óceánon - A hős alakulat E. B. Sledge: Pokol a Csendes-óceánon - A hős alakulat

E. B. Sledge:

Pokol a Csendes-óceánon

A hős alakulat

Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 5 092 Ft
Adóval együtt

Eugene B. Sledge a második világháborúban nagy hírnevet szerzett 1. tengerészgyalogos-hadosztályban, az 5-ös tengerészgyalogosok 3. zászlóaljában szolgált Peleliun és Okinaván. Feljegyzéseit, naplójegyzeteit Újtestamentumában rejtegette. Ebből született a Pokol a Csendes-óceánon c. könyv.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Eugene B. Sledge a második világháborúban nagy hírnevet szerzett 1. tengerészgyalogos-hadosztályban, az 5-ös tengerészgyalogosok 3. zászlóaljában szolgált Peleliun és Okinaván. Feljegyzéseit, naplójegyzeteit Újtestamentumában rejtegette. Ebből született a Pokol a Csendes-óceánon c. könyv, amely végtelen egyszerűséggel és őszinteséggel meséli el, mit élt át egy tengerészgyalogos a csendes-óceáni hadszíntéren vívott brutálisan kegyetlen háborúban. Mi mentette meg, mi fenyegette és mi változtatta meg az életét. Elmeséli azt is, hogyan tanulta meg gyűlölni és gyilkolni – később szeretni – embertársait.

„Több mint legenda… a csendes-óceáni háború szélsőségeit – a rettegést, a bajtársiasságot, a köznapit és a rendkívülit – Sledge olyan szavakra fordította le, amelyeket mi halandók is megértünk.” - Tom Hanks

Tom Hanks, Steven Spielberg és Gary Goetzman producer, akik Az elit alakulatot is sikerre vitték, beépítették a Pokol a Csendes-óceánon történetét A hôs alakulat (The Pacific) címû sikeres sorozatukba, amely az új nemzedékek érdeklôdésére és okulására szolgál.

GABO

Adatlap

Oldalszám
430
Kötés
keménytábla, védőborító
Kiadási év
2024
ISBN
9789635666393
Fordította
dr. Molnár György
Kiadó
GABO
Eredeti cím
With the Old Breed
Új

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: