Albumok

Franco Andreone:

Európa

Csodálatos tájak

Franco Andreone: Európa - Csodálatos tájak

A kötet lebilincselő képanyaga és szövege a természetvédelmi válaszút előtt álló Európa természeti kincseibe és gazdag élővilágába nyújt bepillantást.


A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!


Bővebb leírás

Eredeti ár: 8 990 Ft

Online ár: 7 642 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

A kötet lebilincselő képanyaga és szövege a természetvédelmi válaszút előtt álló Európa természeti kincseibe és gazdag élővilágába nyújt bepillantást.

Utunk során a Gran Paradiso és a szomszédos francia La Vanoise szikrázó hegycsúcsaitól az évi 3000 napsütéses órával hívogató Algarvén és a mediterrán Kréta illatozó szigetén át a finnországi tavak és erdők labirintusába, végül pedig a Kaukázus ősöreg vulkánjaihoz érkezünk. Könyvünk Európa természeti örökségét mutatja be azzal a céllal, hogy teljes pompájukban elénk tárja azokat a még meglévő vadregényes tájakat, amelyekben az emberi beavatkozás még nem tett jelentősebb kárt. A tarka földrész leggazdagabb és legváltozatosabb természetes élőhelyei közül több mint 40 kapott helyet e kötetben, amely Európa összes nagy hírű természetvédelmi területét bemutatja. A világ legjobb természetfotósai barangolták be a kontinenst, hogy megmutassák nekünk a növény- és állatvilág „jelentéktelenebb", gyakran mellőzött példányait is, amelyek persze nem kevésbé fontos útjelzői a természet titkainak kifürkészésére tett felfedezőutunknak.

  • Oldalszám 272
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2006
  • ISBN 9789639635630
  • Fordította Kaplár F. Krisztina


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Albumok

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Árukereső.hu Árukereső.hu
Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók