Biológia

Dr. Sarah Brewer:

Az emberi test

Bevezetés az emberi anatómiába

Dr. Sarah Brewer: Az emberi test - Bevezetés az emberi anatómiába

Az emberi test című könyv nagyszerűen, világosan, közérthetően ábrázolja és írja le testünk szerkezetét és működését. Nemcsak a család könyvespolcán szolgálhat hiteles anatómiai ismeretekkel, hanem remek kézikönyv lehet orvostanhallgatók, gyakorló orvosok és emberi biológiával foglalkozók számára is.

Bővebb leírás

Eredeti ár: 6 990 Ft

Online ár: 5 942 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Életünk során várhatóan kétmilliárdszor ver a szívünk, s agyunkban billiónyi válasz gerjed naponta. Fülünk több mint négyszázezer hangot, míg orrunk tízezernél is többféle szagot érzékel mindennap. Kezünk a természet leghatékonyabban működő eszköze, lábunk és karunk pedig különösen sokoldalú mozgásra alkalmas. Különleges képességünk, hogy gyakran mindenféle beavatkozás nélkül begyógyulnak sebeink, felvesszük a küzdelmet a betegségekkel, s törött csontjaink összeforrnak. Testünk minden egyes része ugyanúgy méltó a dicséretre, mint élő és gondolkodó egésze.

Könyvünk a sejtek szintjétől indulva feltárja, hogy a szövetek és a szervek miképp állnak össze testi rendszerekké, s ezek az együttműködő rendszerek hogyan építik fel a testet. Több mint háromszázötven anatómiai ábrán és képen szemlélhetjük meg rendkívül részletesen az emberi testet. Kivételes képek mutatják be a szívet, a májat és a tüdőt, közelről láthatjuk a csontokat és a koponyát, s a szemről és a többi érzékszervről készült keresztmetszeti ábrák is rendkívül pontosan ábrázolják e testrészeket. Mutatós képanyag jeleníti meg a gyomor és a belek működését, az izomrendszer összetettségét és az agy lenyűgöző belsejét.

  • Oldalszám 224
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2011
  • ISBN 9789636895099
  • Fordította Dr. Pécsi Tibor


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Biológia

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Árukereső.hu Árukereső.hu
Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók