Barion Pixel
  • -15%
Michio Kaku: Az elme jövője - Hogyan próbálja a tudomány megismerni, feljavítani és többre tenni képessé az agyat Michio Kaku: Az elme jövője - Hogyan próbálja a tudomány megismerni, feljavítani és többre tenni képessé az agyat

Michio Kaku:

Az elme jövője

Hogyan próbálja a tudomány megismerni, feljavítani és többre tenni képessé az agyat

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

  

A lehetetlen fizikája, A jövő fizikája és a Hipertér New York Times bestsellerlistáját is megjárt szerzője az ismert világegyetem legbonyolultabb és legizgalmasabb képződményét veszi górcső alá: az emberi agyat.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A lehetetlen fizikája, A jövô fizikája és a Hipertér New York Times bestsellerlistáját is megjárt szerzője az ismert világegyetem legbonyolultabb és legizgalmasabb képződményét veszi górcső alá: az emberi agyat.

 

A számítógépeknek és a csúcstechnológiájú agyi képalkotó eljárásoknak köszönhetően az agy mind több titkára derül fény. Az elmúlt néhány évtizedben egy sor, egykor kizárólag a tudományos fantasztikum birodalmába tartozó dolog vált valóra. A laboratóriumokban már olyan, egykor lehetetlennek gondolt technológiákkal folytatnak előrehaladott kísérleteket, mint az emlékek rögzítése, a telepatikus kommunikáció, videofelvétel készítése az álmokról, vagy éppen a telekinézis. 

 

Az elme jövője hiteles és izgalmas bepillantást nyújt a világszerte folyó kutatásokba, méghozzá az idegtudomány és a fizika legfrissebb eredményei alapján. Egy nap talán lesz olyan „okostablettánk”, amellyel javíthatjuk értelmi képességeinket, képesek leszünk agyunkat idegsejtről idegsejtre számítógépekbe feltölteni; gondolatokat és érzelmeket továbbítani egy „agyneten”, számítógépeket és robotokat irányítani a gondolatainkkal, a halhatatlanság határait feszegetni, sőt akár a világegyetem távoli pontjaira is elküldhetjük majd a tudatunkat.

 

Michio Kaku a New York-i City Egyetem elméleti fizika professzora, a húrelmélet egyik alapítója és számos nagy sikerű tudományos könyv szerzője, aki jó néhány tudományos témájú tévéműsort is vezetett.
Akkord

Adatlap

Sorozatok
Talentum Tudományos Könyvtár
Oldalszám
386
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789632520827
Fordította
Sóskuthy György
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: