Fizetés és szállítás

 Áraink az áfát tartalmazzák!

 

 

1. Személyes átvétel  - ingyenes

A webáruházban megvásárolt és előre bankkártyával kifizetett termékeink személyesen átvehetők Budapesten a Murok Kávézóban (1023 Budapest, Török utca 2. - a Margit-hídnál) Ebben az esetben szállítási díjat nem számítunk fel, de csak a webáruházban, előre bankkártyával kifizetett megrendeléseket tudjuk itt kézbesíteni.

Ingyenes személyes átvételre van még lehetőség Törökbálinton (DEPO), Tapolcán és Várpalotán is, ezeken a helyeken az áru értéke fizethető előre bankkártyával vagy az átvételi helyen készpénzzel.Törökbálinton a megrendelt küldemények a következő munkanapon átvehetők, Tapolcán és Várpalotán 2-3 nap a szállítási idő.

Az átvételi helyeken a beérkezéstől számított 5 mnkanapig tároljuk a megrendelt könyveket, ennél hosszabb tárolást csak külön kérésre tudunk biztosítani.

 

Kérjük személyes átvételhez minden esetben vigye magával a rendelési számot! Amennyiben előre bankkártyával fizette ki az áru értékét, egy személyazonosító okmányra is szükség lehet az átvételnél.

 

Budapesti átvételi pontunk:

Murok Kávézó
1023 Budapest, Török utca 2. 
(Margit-híd, budai hídfő)
Nyitvatartás:
hétfő-péntek 9:00-24.00
szombat 10:00-24:00
vasárnap 10:00-22:00


Vidéki boltjaink címe:

Talentum Könyvdiszkont
Törökbálint, DEPO II.

Tel: 06-23-332-104

 

Talentum könyvesbolt
8300 Tapolca, Deák Ferenc utca 13.

 

Talentum könyvesbolt
8100 Várpalota, Szent István út 17.

 

2. Személyes átvétel több mint 700 helyen!

Személyes átvételre és fizetésre lehetőség van még az ország 170 településén megtalálható több mint 500 Pick Pack ponton. (hírlapárusok, benzinkutak, üzletek) Ha Pick Pack ponton kívánja átvenni az árut a szállítási díj 499 Ft, 5000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A választható Pick pontok listája ITT található. Az áru és a szállítás értéke fizethető az átvételi helyen készpénzzel, illetve bankkártyával.
Várható szállítási idő: Budapesten 1-2 munkanap, vidékre 2-3 munkanap.

 

A PICK PACK PONTOK, ILLETVE BOLTJAINK A RENDELT KÖNYVEKET, A MEGÉRKEZÉSTŐL SZÁMÍTOTT 5 NAPTÁRI NAPIG TARTJÁK!

 

3. Szállítás futárszolgálattal- csak belföldre

Jelenleg futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a Sprinter csomagszállító cég fogja kiszállítani, általában a vásárlást követő második munkanap 8-20 óra közt. Ha az általunk már feladott csomag kiszállításával kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, közvetlenül a Sprinter weblapját (http://www.sprinter.hu/), ill. ügyfélszolgálatát keressék meg, a feladás után ők tudnak a csomag sorsáról tájékoztatást adni. Az elérhetőségüket, illetve a feladott csomagazonosító számát a csomag feladásakor elküldjük Önnek a rendeléskor megadott e-mail címre. A futárszolgálat adott napon 8 és 18 óra között való kiszállítást vállal, de a megjegyzésben kérhető, hogy az időtartamot szűkítsék.
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre bankkártyával vagy a futárnak készpénzzel.

A futárszolgálattal rendelt csomagok házhoz szállítási díja:
5000 Ft-ig: 899 Ft
5-10 000 : 699 Ft
10 000 Ft felett ingyenes

 

4. Fizetési módok: bankkártya

A megvásárolt áruk kifizethetők előre bankkártyával a Borgun nemzetközi pénzügyi szolgáltató, zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül.Amennyiben a "Fizetés bankkártyával" opciót választja a fizetési módok közül, átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

A Talentum Kft. a Borgun magyarországi képviselőjével, a B-Payment Zrt-vel  fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a webáruház, sem más, harmadik személy nem fér hozzá. A bankkártyás szolgáltatásról további információk elérhetők a https://b-payment.hu/ weboldalon.

 

Milyen bankkártyákat használhat:

A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

5. Fizetési módok: készpénz

A megvásárolt áruk kifizethetők a személyes átvételnél a boltban, ill. az átvételi ponton vagy házhoz szállítás esetén a futárnak.

 

6. Számlázás

A megrendelés feldolgozásával egyidejűleg Szolgáltató a megrendelés alapján e-számlát készít, amit a Billingo e-számla szolgáltató rendszerén keresztül e-mailben küld el a Vevő(k) részére. Az Ügyfél az ÁSZF elfogadásával hozzájárul, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 175.§-ában foglaltak szerint a vásárlásáról e-számla kerüljön kiállításra a regisztrációban szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kerüljön megküldésre, melyet az ügyfél elektronikusan fogad a kiállítójától.Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cég) kéri, kérjük a Kosár menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag számlát más névre és címre kiállítani már nincsen lehetőségünk.

 

7. Részrendelésről információ

Cégünk a webáruházban megrendelt termékeket minden esetben egyben szállítja le. Előrendelés esetén az ügyfél és az ügyfélszolgálat előzetes egyeztetése alapján lehetőség van a megrendelés bontására, ilyenkor a szállítási költségre vonatkozóan a külön szállításokat külön megrendelésként  kezeljük.


Kategóriák

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók