Életmód, egészség

Victoria Jordan Stone:

A világ legjobb masszázstechnikái


Victoria Jordan Stone: A világ legjobb masszázstechnikái

Ez a csodálatos, gyakorlatias útmutató megtanít arra, hogyan alkalmazzuk szakszerűen más kultúrák hihetetlen, egzotikus masszázs- és testmunkatechnikáit relaxálásra, stresszoldásra és egészségjavításra. A könyvben bemutatott masszázsfajták: svédmasszázs, lávaköves masszázs, thai jógamasszázs, reflexológia: lomi lomi, tantsu, polaritás, siacu

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Bővebb leírás

4 500 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-kal)

3 825 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

A világ legjobb masszázstechnikái a világ azon – sok esetben több ezer éves – masszázstechnikáit mutatja be, melyek legalkalmasabbak a stressz, a feszültség, kellemetlenségek enyhítésére és élvezetnyújtásra.

 

A masszázs az egyik legősibb gyógymód és a modern tudomány is alkalmazza hihetetlen erejét a szorongás csökkentésére, az immunrendszer erősítésére és fájdalomcsillapításra.

 

A leghatásosabb egzotikus technikákból válogatva könyvünk kezdőtől profi masszőrig mindenkit megtanít arra, mi kell a legélvezetesebb, leghatásosabb kezelésekhez.

 

A színes fotóknak és a lépésről lépésre haladó leírásoknak hála a technikák érthetőek, és azonnal alkalmazhatóak. A világ legjobb masszázstechnikái segítségével a világ legizgalmasabb testmunka változatait alkalmazhatja saját otthonában.

 

A könyvben bemutatott masszázsfajták: svédmasszázs, lávaköves masszázs, thai jógamasszázs, reflexológia: lomi lomi, tantsu, polaritás, siacu

 

 No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Életmód, egészség

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók