Ezotéria

Marian Green:

Varázslatok könyve 2.


Marian Green: Varázslatok könyve 2.

Több mint 40 varázslat és bűbáj a fizikai, szellemi és lelki egyensúly megteremtéséhez!

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Bővebb leírás

2 990 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-kal)

2 542 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

Több mint 40 varázslat és bűbáj a fizikai, szellemi és lelki egyensúly megteremtéséhez!

Már az emberi történelem kezdetén ismerték a mágiát és a varázslást. Eleink is bűbájoskodtak, talizmánokat és amuletteket használtak, hittek benne, hogy ezek megvédik őket a rontástól, szerencsét és jó egészséget hoznak.

 Már a legkorábbi írott feljegyzésekben találhatók imák és az istenek segítségéért folyamodó fohászok, a gyógyító varázsitalok receptje, a csillagok járásának megfigyelése, és a varázsigék leírása. Múltunknak ez az öröksége nem maradt volna fenn, ha nem bizonyult volna hasznosnak. A modern korban egyre jobban megismerjük az emberi elmét. Tudjuk, hogy a pihenés jót tesz a kreativitásnak, és álmaink segíthetnek problémáink megoldásában. A napjainkban gyakorolt varázslatok ezért ötvözik ezeket az ismereteket az ősi hagyományokkal, hogy irányíthassuk a mágikus erőket, és valóra váltsuk vágyainkat.

 

A varázslás eszközei

Érdemes áttekinteni, mely anyagokat és technikákat alkalmazhatunk a varázslásban azok közül, amelyeket az ősi mágiában is használtak. Ilyen a kántált, énekelt vagy leírt varázsmondóka, amellyel egy bizonyos kívánság teljesüléséért szokás fohászkodni. A varázsige egyszerű mágia, amelyet gyakran különféle jelképekkel, és olyan cselekedetekkel egészítenek ki, amelyekben kedvét leli az az istenség vagy hatalom, amelytől kívánságuk teljesítését remélik.

A talizmánok drágakövekből vagy nemesfémekből készülnek, amelyekbe belevésik a varázsigéket, és ráolvasással idézik meg hatalmukat. Az ősidőkben is használtak amuletteket, amelyek egy tárgy vagy személy megoltalmazására valók. Az amulettek gyakran szem formájúak, ez a mindent látó és védő isten szemére utal, a talizmánokat pedig szerencsehozónak tekintették.

Az amulettek és a talizmánok természetes anyagokból készültek, mint például a kövek, növények vagy gyógyfüvek, amelyek egyaránt mágikus és gyógyító hatásúak. Ha egy bizonyos színű selyembe bugyolálják őket, az növeli a hatékonyságukat.

  • Oldalszám 128
  • Kötés Kötött
  • Kiadási év 2004
  • ISBN 9789639526563


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

22 más termék ugyanabban a kategóriában:

Ezotéria

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Árukereső.hu Árukereső.hu
Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók