Barion Pixel
  • -15%
Karen Wynn Fonstad: Középfölde Atlasza – Felülvizsgált, javított kiadás Karen Wynn Fonstad: Középfölde Atlasza – Felülvizsgált, javított kiadás

Karen Wynn Fonstad:

Középfölde Atlasza – Felülvizsgált, javított kiadás


Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 5 092 Ft
Adóval együtt

Kevés mű van, ami ismertségben és olvasottságban akár csak megközelítené Tolkien fő műveit. E könyv ezek (vagyis A Gyűrűk Ura, A Silmarilok és A babó) teljes földrajzi kalauza, amely az Óidőktől a Harmadkoron át, Bilbó, Frodó és a Gyűrűk Szövetsége utazásáig, és a negyedkor elejéig mutatja be Tolkien világát mintegy 180 kétszínű térkép és ábra segítségével.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Kevés mű van, ami ismertségben és olvasottságban akár csak megközelítené Tolkien fő műveit. E könyv ezek (vagyis A Gyűrűk Ura, A szilmarilok és A hobbit) teljes földrajzi kalauza, amely az Óidőktől a Harmadkoron át, Bilbó, Frodó és a Gyűrű Szövetsége utazásáig, és a negyedkor elejéig mutatja be Tolkien világát mintegy 180 kétszínű térkép és ábra segítségével, beleértve az első, a másod- és a harmadkor csatáit és kulcsfontosságú helyszíneit; valamint várak, épületek, tervrajzok, az éghajlati viszonyok, a növényzet, a nyelvek és a népességi megoszlások leírását. A könyvet több függelék és részletes, térkép-koordinátákat is tartalmazó névmutató egészíti ki.
A nagyszabású alapmű minden Tolkien rajongó érdeklődésére – és használatára – számíthat.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
212
Kötés
keménytáblás
Kiadási év
2021
ISBN
9789634321613
Fordította
Büki Gabriella, Füzessy Tamás, Talián Balázs
Kiadó
Ciceró Könyvstúdió
Eredeti cím
The Atlas of Middle-earth
Új

16 további termék ebben a kategóriában: