Barion Pixel
  • -15%
Ben Aaronovitch: Föld alatti suttogás Ben Aaronovitch: Föld alatti suttogás

Ben Aaronovitch:

Föld alatti suttogás


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A londoni rendőrök holttestre bukkannak a Baker Street-i metróállomás távoli végénél: az áldozat egy amerikai cserediák, James Gallagher, akinek politikailag befolyásos családja érthető módon mielőbb a végére akar járni a hátborzongató gyilkosságnak. A probléma csak az, hogy senki sem tudja, ehhez milyen mélyre kell ásniuk...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A londoni rendőrök holttestre bukkannak a Baker Street-i metróállomás távoli végénél: az áldozat egy amerikai cserediák, James Gallagher, akinek politikailag befolyásos családja érthető módon mielőbb a végére akar járni a hátborzongató gyilkosságnak. A probléma csak az, hogy senki sem tudja, ehhez milyen mélyre kell ásniuk – senki, kivéve a közrendőr és mágustanonc Peter Grantet. Nightingale főfelügyelő, Anglia utolsó bejegyzett varázslójának támogatásával Peter neki is áll feltérképezni a legnagyobb, legrégibb, és újabban legveszedelmesebb metróhálózat bugyrait. Ráadásul segítséget is kapnak az FBI-tól Kimberley Reynolds különleges ügynök személyében, aki azonban nem repesne az örömtől, ha tudná, mi minden zajlik a felszín alatt.

Ben Aaronovitch Föld alatti suttogása a harmadik kötete a London folyóival indult sorozatnak, amely az urban fantasy és a krimi humoros keverékeként hódította meg az olvasókat.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Peter Grant-sorozat
Oldalszám
392
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062462
Fordította
Pék Zoltán
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: