Fantasy

Naomi Novik:

A végzet iskolája

Solomancia I.

Naomi Novik: A végzet iskolája - Solomancia I.

A Solomancia első leckéje: A tanulás még soha nem volt ennyire halálos.

  

>> E-könyvben megvásárolható itt! <<

Bővebb leírás

3 990 Ft

(árat csökkentettünk 15 %-kal)

3 392 Ft

Emailben értesítjük amint a könyv megrendelhető!
Értesítést kérek!

A Solomancia első leckéje:

A tanulás még soha nem volt ennyire halálos.

 

A végzet iskolájának neve Solomancia, a mágikus hatalommal bírók tanintézménye, ahol a kudarc szó szerint halált jelent – mígnem egy El nevű lány el nem kezdi feltárni a hely titkait.

Itt nincsenek tanárok, nincsen szünidő, nincsenek barátok sem, csak stratégiai szövetségesek. A túlélés fontosabb, mint bármilyen jegy, mert az iskola nem engedi a diákjait távozni addig, amíg le nem teszik a záróvizsgát… vagy meg nem halnak. A szabályok csalókán egyszerűek: Ne járkálj egyedül a folyosókon! És óvakodj a mindenütt lesben álló szörnyektől!

El azonban különösen alkalmas arra, hogy szembeszálljon az iskola veszélyeivel. Szövetségesei ugyan nincsenek, de sötét hatalma hegyeket képes lerombolni, és milliónyi életet eltörölni. Könnyen legyőzhetné az iskolában cserkésző szörnyeket. A gond csupán az, hogy ez a sötét mágia az összes többi tanulóval is végezne.

 

NAOMI NOVIK, a Nebula-, Locus- és Mythopoeic-díjas Rengeteg és a Locus-díjas Ezüstfonás után egy új történettel jelentkezik egy remekül megformált, vonakodó, sötét varázslónőről, akinek az a sorsa, hogy átírja a mágia szabályait.

 

Részlet:

Amikor Orion másodszor is megmentette az életemet, úgy döntöttem, hogy meg kell halnia.

Orion Lake-et mindenki szereti. Pontosabban: mindenki más. Ami engem illet, jobb, ha megtartja magának a harci mágiáját. Én aztán nem fogok imádattal csüngeni rajta, mint

a rajongói.

Nekem, velük ellentétben, nincsen szükségem segítségre ahhoz, hogy túléljem a Solomanciát. Hagyjuk is a szörnyek hordáit és az elátkozott ereklyéket – itt valószínűleg

én vagyok a legveszélyesebb. Ha esélyem nyílna rá, képes lennék hegyeket földdel egyenlővé tenni és milliókat megölni, a világ sötét királynőjévé koronázni magamat.

A világ legalábbis ezt várja tőlem. A többi diák idebent örülne, ha Orion megölne, ahogyan a lefolyókból előkúszó rémségeket. Néha mintha azt szeretnék, ha pontosan olyan gonosz boszorkánnyá válnék, mint aminek tartanak. Az iskolának mindenesetre ez a szándéka.

Én azonban nem adom meg a Solomanciának ezt az elégtételt. És Orion Lake-nek sem. Talán senki nem bennem látja a hőst, de élve fogok kijutni innen, és nem fogok közben

ezreket lemészárolni.

Bár komolyan megfordult a fejemben, hogy ezzel az egy diákkal kivételt teszek.

  • Sorozatok Solomancia
  • Oldalszám 360
  • Kötés Fűzött
  • Kiadási év 2021
  • ISBN 9789635660186
  • Fordította Heinisch Mónika


No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

30 más termék ugyanabban a kategóriában:

Fantasy

Írók

Kosár  

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft Összesen

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadom
az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót

Kövessen minket

Árukereső.hu Árukereső.hu
Képek, szövegek szerzői joga: © Akkord, Ciceró, Gabo könyvkiadók