Barion Pixel
  • -15%
Kleinheincz Csilla: Ólomerdő Kleinheincz Csilla: Ólomerdő

Kleinheincz Csilla:

Ólomerdő


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Az Ólomerdőnek ez immár a harmadik kiadása. A 2019-ben lezárult trilógiából időközben a magyar népmesei fantasy klasszikusa lett.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A kamasz Emesét még gyerekkorában hagyta el az anyja és tért vissza otthonába, a tündérek áthatolhatatlan erdejébe. A lány azóta is visszavárja, de amikor eljön érte egy szív nélküli lovas, kénytelen szembesülni vele, hogy szülei sok mindent eltitkoltak előle, és a mágikusnak hitt másik világ egyáltalán nem olyan, amilyennek képzelte. Tündérek, lovagok, varázslat: mindez csak mese, az igazság sokkal bonyolultabb és fájdalmasabb.

Az Ólomerdő egyszerre rendhagyó fantasy és árnyalt családtörténet, amely bátran szembemegy a mesékkel szembeni elvárásainkkal. Egy fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlható történet sorsról és döntésekről, ígéretekről és következményekről, valamint arról, hogy néha a mesehősök tetteit is irányíthatja önzés és hatalomvágy.

Az Ólomerdőnek ez immár a harmadik kiadása. A 2019-ben lezárult trilógiából időközben a magyar népmesei fantasy klasszikusa lett.

GABO

Adatlap

Oldalszám
354
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2022
ISBN
9789635662760
Kiadó
GABO
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: